Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 30 augusti 2011

Det finns så otroligt mycket hat!

Jag läser då och då vissa bloggar, och även kommentarer på olika tidningar. Nu har Aftonbladet och Expressen (GT och Kvällsposten ingår) bestämt sig för att använda toarens i sina kommentarsfält. Flera andra tidningar har redan rensat.

Det som slår mig när jag läser en del kommentarer är hatet. Det är så djupt att botten inte ens kan skönjas, vilket borde få oss alla att stanna upp och tänka till.

Min blogg är sedan drygt ett år modererad av mig, och det går utmärkt att vara anonym så länge personen håller sig till ämnet och inte gör rasistiska, homofobiska eller går till angrepp på personer. I början, för många år sedan var det viktigt för mig att få många kommentarer, det var ett sätt att få bloggen populär och därmed en garanti att få många läsare. Nu skiter jag i det... för mig är det viktigare att de som läser kan kommentera, men de ska också veta att på min blogg tillåts inte hat!

Alltför många människor mår dåligt, får kanske inte heller hjälp för svensk sjukvård är inte längre bland de bästa i världen. Inte heller skolan... osv... Därför tror jag att det sitter tusentals människor i olika åldrar och fullkomligt spyr ut sin galla. Vad kommer att hända när deras spyventil stängs av?

Jag är övertygad om att det är hög tid att börja se över samhället och dess funktioner. Mutskandal efter mutskandal uppenbarar sig och de flesta som kan läsa gnisslar tänder när de ser hur de med makt missbrukar den, själva har de inte pengar och än mindre någon makt att göra något åt sin situation. Göteborg har döpts om: Muteborg! Socialdemokraternas starka kvinna i Göteborg, Anneli Hultén har gjort sig onåbar för journalister, undra vad det kan bero på?

Jag sträcker hellre ut min hand, än knyter näven!

Ramona


Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&