Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 27 maj 2010

Vakna! Vi är rånade!


För fjärde gången på fem år opererades jag akut. Det har att göra med en del av mina sjukdomar.

I vilket fall som helst är jag mycket tacksam för den fantastiska personal som finns på Kungälvs Sjukhus.

Jag kom in klockan 11.30, anmälde mig vid kassan på akuten och klockan 16.00 rullades jag in på operationssalen. Det är snabbt!

Vaknade upp klockan 17.00 på UVA och låg där fram till klockan 19.30, då kom de och hämtade mig till kirurg-avdelning 1. På vägen ner frågade sköterskan om det var okej för mig att dela rum med tre herrar. Javisst svarade jag, mig spelar det ingen roll.

Hon rullade in sängen och galen som jag är i den danska serien Livvakterna fick jag också in en tv med tillhörande lurar. Vilken service!

Efter klockan 22.00 orkade jag inte mer utan somnade. Plötsligt vaknade jag av att salen badade i ljus. En snabb blick på klockan berättade att den var 02.00. Då hör jag: Vakna! Vakna! Vi är rånade! Mitt draperi förs undan och framför min säng står en kutryggig farbror och håller händerna krampaktigt kring handtagen på sin rullator. -Vem är du? Vad gör du här, frågar han och stirrar på mig.
-Jag håller vakt, svarade jag.
Men det trodde han inte på. Jag ringde på klockan och strax därpå kom en sjuksyster in och tog hand om den lätt förvirrade farbrorn. Ja, så det kan bli. Men det är som jag brukar säga: Man vet aldrig hur man själv blir när man blir gammal och därför ska man ha förståelse, vilket jag hade. Jag passade på att beställa två skorpor med smör, som jag knaprade i mig. Jag hade tagit med mig Birgittas bok Blondie och läste nu ut de sista sidorna för andra gången. Den var ännu bättre nu än när jag läste den första gången. En bok jag med all säkerhet kommer läsa fler gånger. Det är som med bra filmer, de ser jag gärna fler gånger.

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris