Senaste teve-intervjun 2015

lördag 29 mars 2014

Restaurangbranschen i Sverige på väg att gå under?

På bilden till vänster en mängd olika droger, som glatt inmundigas av både svenska och utländska kändisar. En del av dem som åker fast blir förlåtna och klappade på huvudet. Återgår till sina olika kändis uppdrag, andra får kalla handen. Verkar väldigt godtyckligt beteende av producenter och liknande men det handlar väl om den drogmissbrukande kändisens status för även producenter vill tjäna pengar på sina satsade filmprojekt. Vissa namn drar vissa inte.

Hyckleriet har egna bankkonton!

Enkelt uttryckt är alla skyldiga som indirekt köper skiten genom att släppa in vuxna som-borde-veta-bättre tillbaka in i kändisvärlden!

Vad är de då skyldiga till när de köper och missbrukar olagliga droger: Jo till följande: Våldtäkt på barn, mord på barn, misshandel på barn, sexslaveri av barn och i förlängningen till att Sveriges restaurangbransch kommer att kollapsa.

Nä, det här är väl ändå att överdriva? Inte alls! Snarare en underdrift. Men vadå? Vi har ju poliser, lag och ordning? Ja, men hur länge till? Poliserna får inte bli fler, får inte mer resurser och gissa vem som har just oändliga resurser? Just det! Maffiabossarna som täljer guld i Sverige. För maffiabossarna måste Sverige ses som ett paradisland när det kommer till brott och straff.

I Sverige finns ex antal lagliga casinon och där tvättas svarta pengar till vita i en oändlig ström. Spel, prostitution och droger inbringar miljarder varje år till maffiosos och de kan inte fylla i en deklarationsblankett och föra upp de tre som inkomst av tjänst. Godkänns liksom inte ... inte laglig verksamhet vet du!

Men om de kan knuffa sig in i den vita restaurangbranschen med sina svarta pengar så vips blir de vita också! Men hur många av dagens hederliga och skötsamma krögare vill ha att göra med avskum? Väldigt få om ens någon. Så vad göra? Hot går alltid hem! - Vi vet var dina barn går i skolan? Vi vet var din fru jobbar! En olycka händer så lätt! Eller hur?

Människor som aldrig gjort annat än suttit i en "skyddad verkstad" tycker antagligen att oj vad hon överdriver. Men jag behöver inte överdriva, snarare försöker att göra det så snällt som möjligt.

Har den svenska polisen någon chans att slå isär de alltmer starkare gängen i Sverige? Beror på! Om de får nya lagar som ger dem större spelrum, mer resurser och fler poliser, ja, då har vi en chans, men om det blir som det är sagt: Mindre poliser, mindre resurser och inga lagförändringar till det bättre. Så kommer Sveriges tre största städer snart vara betraktas som laglösa städer.

Ramona