Senaste teve-intervjun 2015

måndag 18 november 2013

Våld påverkar ALLTID barn! Även spel! Alla påståenden om det motsatta är ren lögn!

Jag vet inte om de så kallade experterna som påstår att våldsspel inte påverkar barn är korrumperade, men tanken slår mig. Att påstå att barn inte påverkas av våld är så sjukt att jag blir spyfärdig över den nonchalans och idioti som dessa så kallade experter visar.

Idag misshandlar barn andra barn. Senaste fallet är från Henån på Orust. Här kan du läsa om det!  Barn som mördar barn har vi också läst om tillräckligt, tycker jag.

Visst, det finns säkert psykiskt skadade barn likaväl som det finns vuxna med psykiska problem som renderar till misshandel av andra och mord. Det jag däremot spjärnar emot med allt jag har är att barn ska spela våldsspel på dator. Det är sjukt så ini helvete sjukt. Barn har inte en vuxens hjärna, det är därför barn ska skyddas. Bakom våldsspelen på datorerna står multimiljarders företag och är det nåt de vill kränga är det just datorspel. Inte fan skulle de säga att deras spel är farliga för barn, det vore som att stänga sina bankkonton. Lika ofta som vapensäljare säger att deras vapen inte är farliga, påstår datorspelförsäljare att deras spel inte påverkar barn. LYSSNA INTE PÅ DEM! DE LJUGER!

Det bästa föräldrar kan göra för sina barn är att kolla vad de har för spel på sina datorer. Det är INTE integritetskränkande! KOM IHÅG DET! Det är att inte ge barn den frihet de inte klarar av att hantera. Man skyddar inte sina barn genom att ge dem frihet de inte kan hantera. Det är inte sjyst! Det är mer att avsäga sitt föräldraansvar. Visst finns det föräldrar som inte orkar och tycker det är enklare att ge sina barn friheten att själva ta besluten, men det är INTE RIKTIGA FÖRÄLDRAR, det är lata egoistiska slappisar...

Se här vad era barn kan göra om ni vänder ryggen till och struntar i dem. Se här vad era barn kan spela gratis bara för att ni hellre vill koppla av med en kopp kaffe framför er egen dator eller teve!

WARGAMINGNET

WAR THUNDER

WORLD OF THANKS

MIRAGINE KRIG

och detta är bara en bråkdel av det jag hittade på nätet.

Barn är det mest lättpåverkade som existerar. Som vuxen har du fått livserfarenhet och kan skilja på rätt och fel, verklighet och fantasi. Men det kan INTE barn!

Hur svårt ska det vara att begripa detta? Till och med i SVT finns det recensenter på datorspel och gissa hur mycket producenterna på de olika företagen sitter och håller tummarna att just deras spel ska få bra recensioner? Klirr i kassan stavas det!

Ramona