Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 17 september 2009

Ramona Fransson, deckarförfattare med känsla för mord.: Mari Jungstedt ska ha en ursäkt av filmbolaget!

Ramona Fransson, deckarförfattare med känsla för mord.: Mari Jungstedt ska ha en ursäkt av filmbolaget!

Mamma varför vill inte pappa träffa oss/mig?

Mamma varför vill inte pappa träffa oss/mig?Ja, och nu kommer det spännande svaret eller säg ibland det lögnaktiga.


Allt beror på hur frisk och normal kvinnan är i sitt tänkande och att anledningen INTE är att mannen BEVISLIGEN skadat sin fru eller barn, men nu ska vi säga att den enda anledningen till att barnen/et inte får träffa pappan är att kvinnan blivit ratad.


Ja, hur kan det låta då? "Jo, du förstår pappa vill inte träffa oss för han är upptagen med en ny familj."Med en enda lögn krossar mamman sitt eget barns hjärta. Jag undrar just hur dessa kvinnor tänker? Tänker de överhuvudtaget?Ibland vill inte kvinnan tillåta mannen att träffa sin/a barn hur gör man då? Skrämmande enkelt faktiskt! Man anklagar sin före detta för att han antingen har hotat en själv och barnen/et, om det inte kan bevisas tar man till med storsläggan och påstår att mannen förgriper sig sexuellt på barnen/et.


Ingen frisk man eller kvinna som är förälder skulle vilja göra sina barn så fruktansvärt illa genom att på falska grunder anklaga sina respektive för detta fasansfulla brott. Ändå är detta ett pågående problem i alltför många familjer.Därför är det hög tid att det görs undersökningar och utredningar bland de människor som arbetar inom de myndighetsavdelningar som arbetar med barn.Dessa tycks ha sina värderingar från 1800-talets mitt. Dessa misslyckanden som gång på gång
upprepas, som alltid skylls på undermåliga utredningar, brist på information och att bedömningen gjordes på det förstnämnda MASSAKRERAR små barn liv för tid och evighet. NÄR SKA DETTA UPPHÖRA?


Det är en myt att pappor inte ägnar tid för sina barn. Alla normala föräldrar som vill sitt barns bästa inser det självklara.

Slutligen, även om inte det finns kärlek kvar mellan en mamma och pappa så finns vill jag påstå nästan alltid kärleken och den är stor, för barnen/et.

Bara för att vuxenkärleken tog slut borde det trots allt finnas kvar en tänkande hjärna. Inte en hjärna fylld av hat och hämnd. Den gemensamma kärleken man har för barnet borde ta överhanden!
Kvinnor kan mycket men de kan också vara lögnaktiga, misshandlare och hatiska. Precis som männen.Nu finns Mord i Skärhamn också tillgänglig för nerladdning på TPB.

Hoppas att det märks en ljudförbättring mot de två första böckerna.

Dyrbar Kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn finns att låna som e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Låt detta bli en dag med eftertanke!

Ramona