Senaste teve-intervjun 2015

söndag 12 juli 2015

Jag hoppas att Eu krackelerar i småbitar! Varför? För att EU inte har gagnat vanliga medborgare! Därför!

Så här ser världen ut! Ja, titta nu! Vänd inte bort blicken! Detta är sanningen! Den som du inte vill se!

Vilka har då skapat detta? Ja, definitivt inte barnen till vänster i bild.

Vem har då hjälpt shejkerna till höger? Jo, samtliga politiker i västvärlden. Alla är lika goda kålsupare. Även EU är ett projekt skapat av makthungriga och egoistiska politiker. Inom EU råder en "tystnad" som är skrämmande och om det berättar inte en enda av våra politiker som befinner sig i glasburen i Bryssel. Tacka för det med de fantastiska avtal och arvoden som de har. Ingen vidareutbildad sjuksköterska, med hundratusentals kronor i studieskulder, kan ens drömma om att få dessa avtal och då behöver de politiker, oavsett färg, inte ens ha en gymnasieutbildning när träder in i glashuset. Det räcker med ett välsmort munläder. Se bara på "kärringen som reder sig själv" som Marit Paulsen kallade sig. Vad åstadkom hon? Att de slutade transportera hundratals ton med dokument mellan Bryssel och Strasbourg i hundratals bensinslukande långtradare till en kostnad av miljoner varje månad? Nänä ... däremot har Marit Paulsen en fet pension som hon kan njuta av i sin husvagn eller stuga eller var hon nu befinner sig.

Läs boken "Tystnadens Europa" av Helle Larssen, och begrip en gång för alla att EU är en maffialiknande organisation med galna och giriga dårar som styr.

Visst, grekerna borde ha lärt sig att betala skatt för länge sedan, men de politiker som styrt Grekland de senaste åren, oavsett färg, har inte velat berätta hur det egentligen står till. Detta med tanke på sina egna positioner och feta arvoden. Korruptionen inom EU är gigantisk och allt detta pågår varje dag dygnet runt framför näsan på alla medborgare som inte kan förändra ett smack! Ja, det gäller Sverige också!

Är det något som ska hända, som redan borde ha hänt, är det att EU krackelerar och varje land går till sin egen härd. Utöver detta kan man gå till förhandlingsbordet. Girigheten, maktfullkomligheten och korruptionen slutade inte med att den Europeiska Unionen skapades och kommer inte heller att försvinna när EU går upp i rök ...

Och förresten så heter det inte EVRO! Utan EURO! Vi uttalar inte U som V ... vi säger inte Evropa ... utan Europa! Jisses ... bara en sån sak ... är det några genuskramare som kommit på uttalet eller ? Med tanke på allt annat korkat som de levererar ...

Hejdå Euro-projektet och hejdå EU ... för alltid hoppas jag.

Ramona