Senaste teve-intervjun 2015

måndag 15 augusti 2011

Göteborg och delar av Tjörn behöver kanoter, inte bilar!

Den viktigaste funktionen för samhällsmedborgare under panikregn är Sveriges Radio Göteborg, men det blev strömavbrott och istället fick göteborgarna lyssna på Radio Sjuhärad. Läs GT:s artikel här!

Kan tänka mig att många gnisslade tänder under dessa morrontimmar, men nu är ju det en gång så att naturen rår ingen på. Man kan bygga, lägga ledningar och nog sjuttsingen händer det olyckor. Olyckor är något som ingen kan värja sig från.

Här på Tjörn var det Fagerfjäll och Röra strand som drabbades hårdast, vi som bor i Hakenäset märkte inte mycket av regnet. Inte mer än vanligt i alla fall.
Men många andra hade nog önskat sig en båt idag istället för en bil!

RamonaOm du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)
Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)


Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel

Lyssnade på vinylskivor mitt i natten...

Tror inte så många vet vem Anne Murray är, men hon sjunger fortfarande. Hennes skiva "Love song" inhandlade jag 1974 för 35:-! Hennes röst är fullkomligt underbar, musiken och texterna likaså.

Tänk vilken ofantlig minnesbank musik laddar upp! Minnena flödar över mig och jag fullkomligt badar i dem. Musikens toner, hennes röst gör att jag åker berg-och dalbana utan att röra mig en millimeter...


Ramona

Ta dig tiden att lyssna på vinylskivor om du får chansen. De gav mig möjligheten att få stanna upp i tid och rum! Vemodigt, men också vilsamt för själen...