Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 20 augusti 2009

Iskall hämnd ute nu på The Pirate Bay, lagligt och gratis!Nu är även Iskall hämnd utlagd på TPB och allt tack vare Magnus Engblom som är geniet. Tusen och åter tusen tack!


Beskrivning:

På Klädesholmen på Tjörn i Bohusläns skärgård fanns trygghet och kärlek. Nu var hon ensam kvar. Med tiden förstod hon att de hade blivit lurade. Bitterhet fyllde hennes tankar med hämnd.

Riksdagsledamot Martin Swedin hemmahörande i Göteborg hittas knivskuren till döds i Sisjöns industriområde. Spaningschef Greger Thulin, kriminalkommissarie Katarina Linde tillsammans med kriminaltekniker Charlotte Engman kastas in i fallet.

Då sker ytterligare ett mord på en riksdagsledamot. Greger och Katarina får det hett om öronen. Kriminaltekniska bevis lyser med sin frånvaro. Det tipsas att det kan vara politiska bråk bakom morden. Bråken skulle gälla fastighetsskatten. Då inträffar ett tredje mord!

Iskall hämnd är del 2 i serien om Greger Thulin.

Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...
Önskar alla en härlig torsdag, vi har görvarmt!

Ramona