Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 13 juli 2010

K-Allsången kan säga adjöken fröken. Vad är detta för skräp?


Detta är skylten som producenterna och programledare Anders Lundin ska leta efter när sista K-Allsången har sänts för i år.

För det blir bara sämre och sämre. Artisterna med undantag för "gamla" Rednecks är rena rama katastrofen. Timotej, en söt skara flickor som hellre borde göra reklam för schampot "Timotej" för sjunga var inte deras starkaste gren.

Kvinnan som gör succé i USA med Sarah Leanders liv, är säkert superbra men inte på en scen där publiken består av 80 procent publik som antagligen inte ens vet vem Sarah Leander var och vad hon gjorde i Tyskland under Hitlers tid. Är det något som inte direkt prioriteras i Sverige i skolan är verklighetsbaserad historia.

Darin är som alltid alla flickors äskling och han är tack och lov en gudabenådad sångare. Tacksam gäst för ett publikfrieri.

Kicki Danielsson har tyvärr kommit dithän att jag säger: Hon sjöng bra en gång. Nu låter det inte fullt så bra!

Som sagt jag vet i alla fall en person som hade varit som klippt och skuren för att vara programledare på Skansen för nästa års säsong om det blir en ny. Lasse Kronér hade varit det ultimata, men frågan är om han ens har lust att ställa upp. För är det något som Lasse Kronér kan så är det sjunga och ta publik.

Det är min drömprogramledare i alla fall om någon skulle få för sig att fråga mig!

Jag sitter och väntar på Murder in Midsomer och om fjorton minuter är det dags!

Godnatt Anders och SVT:s programproducent för K-Allsången.

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Studio Ett i P1 gjorde ett mikroförsök i ämnet ofrivillig barnlöshet.

Det finns 250 000 ofrivilligt barnlösa par som antagligen bänkade sig framför P1 och hoppades på att få höra om mannens situation vid ofrivillig barnlöshet. De fick höra Glenn som öppenhjärtligt berättade om sin chock när han fick veta att han var steril. De fick höra Thommy under ett par sekunder berätta att han upplevde stora delar av behandlingen som om han vore en avelshingst. Thats it!

Alldeles för lite P1! Ni borde verkligen göra Er insats i detta ämne. Detta är ett gigantiskt problem eftersom det är inte bara de som är ofrivilligt barnlösa som är drabbade, utan också alla deras nära och kära. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Ni tar ett nytt tag och tänker om. Det här ämnet skulle kunna äga en hel timma varje vecka i flera år. Vad sägs om det?

Visst är detta den ultimata bilden av en pappa och hans barn! Men alla män får inte uppleva känslan av ett barns kärlek och värme och måste naturligtvis som alla andra ofrivilligt barnlösa lära sig leva med det.

I dag på Sveriges Radio P1, Studio Ett, lyfter de fram "Ofrivillig barnlöshet ur mannens synpunkt" .

Programmet sänds mellan 16.00- 16.45 och 17.00-17.45 med repris klockan 22.12

Thommy och jag blev intervjuade om ofrivillig barnlöshet här på Tjörn för någon vecka sedan av Marcus en trevlig duktig journalist och det är Thommys åsikter och känslor som är de viktiga. Alltför ofta glöms mannens roll bort i kampen för att bli med barn, men mannen lider också, vilket är lätt att glömma bort ibland. Även ett par från Halmstad är med i programmet.

Det är ingen mänsklig rättighet att bli med barn, däremot anser jag att borde vara en rättighet för alla i Sverige oavsett var de bor att få tre provrörsbarnsförsök! Det är i alla fall en rättvisa som politiker kan skapa om bara viljan hade funnits!

Jag skrev boken Älskling, vi blir inte med barn, i början av 1991 och omarbetade och gav ut den 2008. Den finns även i pocket och som E-bok.

P.s Thommy har en dotter, men omständigheter, som enbart dotterns mor känner till, ville hon inte tillåta att Thommy skulle vara en del av sin dotters liv. Det finns givmilda kvinnor och det finns egoistiska kvinnor. D.s

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON