Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 10 augusti 2010

Sommargästerna droppar av och jag skulle önska att vissa aldrig visade sig igen!


Nu är snart morgonen kylig och frosten kommer att ligga på marken. Tanken är kanske inte lockande för många, men för mig som har två sällsynt korkade sommargrannar är vintern nuförtiden min bästa tid.Dessa imbecilla och högst egoistiska familjer, varav den ena familjen är bofast i Göteborg och den andra ovanför Stockholm, styr och ställer som det behagar dem. Vi som bor i Tjörns kommun betalar skatt och bor här 52 veckor om året. De berikar sina kommuner och förpestar min!Genom att vi bor här året om kan man säga att samtliga sommargäster har gratis vaktbolag. Hur tackar då dessa två familjer oss för detta? Ja inte fan genom att sköta om sina trädgårdar och ge oss något fint att titta på. Nejdå, tvärtom, det är knappt så de orkar släpa fram sina tjusiga gräsklippare under de ynka fem veckorna de breder ut sig. Istället låter de sina buskar och träd växa likt en djungeltradition. Att de dessutom har gapiga och ouppfostrade barn gör inte saken ett dugg bättre. Barn som uppenbarligen har fått i uppdrag av sina föräldrar att föra så mycket oväsen som möjligt.Har någon en bra idé hur man ska göra? Synd att det inte finns någon lag som tvingar sommargäster att hålla snyggt på sina tomter. Att de ska klippa sina buskar, häckar och träd.Jag tror att många fler än jag önskade sig en sådan lag.Ps. Ja, jag vet! Nu är jag förbannad igen. Hahaha... D.sRamonaHär kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris.

Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.Adlibris
Bokia
Bokus
CDONHär kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDONSå var det beställt böcker från Förlagssystem till Bok & Biblioteksmässan i Göteborg.

Så här kul var det bland annat på förra årets på Bok & Biblioteksmässa. Mia, som står till vänster om Lasse, är vår designer och en av korrläsarna.
(Mia Raunegger och Lasse Kronér är barndomskamrater. Vi är alla uppvuxna i Högsbo.

I år kommer anomaR Förlag att ha sin monter i B-hallen. B04:27 är vårt ställe där vi parkerar oss.

Nu har vi också beställt ner böcker från Morgongåva, (ett underbart namn på en ort) där Förlagssystem huserar.

Detta är superpraktisk. När vi kommer till vår monter står pallarna med böcker och väntar. Härligt! Känns nästan konstigt med tanke på att det idag är den 10 augusti, men som bekant är planering det viktigaste av allt. Det försöker jag lära mig hela tiden... resten av mitt liv...

Även Glenn Forrestgate kommer att besöka montern vid flera tillfällen under fredag-lördag och söndag för de som vill prata eller få sin bok signerad. Glenn Forrestgate har skrivit sin självbiografi "När mardrömmen blev sann", som kom ut i våras. För mer info om detta klickar du här! Det kan hända att det ännu inte kommit info om vilka klockslag Glenn Forrestgate är i montern och signerar, men det kommer att läggas in.

Ha de gott!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Sanningen! Ingen bryr sig om sanningen den är skitråkig, sa Rick som spelades av Rolf Lassgård.

Blev tvungen att ta bort trailern då den satte igång varje gång jag kom in på bloggen. Självspelande trailer var jobbigt!

Filmen "Angel" med Helena Bergström och Rolf Lassgård i huvudrollerna fick en ynka geting i GT.

Undra just varför. Filmen beskrev artistbranschen och när man läste Bagges uttalande i Expressen, där hon uttalade sitt missnöje över Kicki Danielssons krokodiltårar över att hon blir trampad på, så begriper man att filmen "Angel" var mycket nära sanningen, eller kanske till och med sann!

Jag skiter som vanligt i recensioner. En recension en röst och jag gillar Rolf Lassgård, Helena Bergström och Colin Nutley. Han var en av de få regisösserna som ringde upp och pratade med mig. Han tyckte att mina deckare var bra men bad om ursäkt att han inte hört av sig! Bara en sån sak! Colin sa att han hade så mycket att göra och därför kunde han inte ta sig an mina deckare. Samtalet gladde mig oerhört. Colin berättade att det var inte vanligt i branschen att man hörde av sig och därför ville han visa att alla inte är av samma skrot. Snällt av Colin och jag håller med. I alla branscher finns det goda helt underbara och kreativa människor och samtidigt finns det rötägg skitstövlar som man vill gräva ner i första bästa dike.

Så du som är inom musikbranschen och inte sett filmen "Angel" av Colin Nutley, gör det! Du lär dig en jävla massa, samtidigt som du får en grymt bra film serverad. De du!

Colin Nutley har bolaget Sweetwater

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON