Senaste teve-intervjun 2015

fredag 7 september 2018

Frankrike är ett islamistiskt land inom 10 år!


Här kan du läsa om vad som händer i Frankrike och som även fransk media skriver om. Artikeln är översatt till svenska.

Jo du ser rätt! Så här ser det ut i Paris under fredagsbönen. Vuxna män tillsammans med pojkar ligger på knä och stänger av gatorna för de få sekulariserade fransmän som fortfarande bor kvar i dessa kvarter, som snart tagits över av islamisterna. Kvinnorna är bara värda hälften så mycket som en man och får därmed inte ligga bredvid sitt motsatta kön och be.

Och med hjälp av Qatar och Kuwait byggs det gigantiska moskéer över hela Frankrike. Den franska befolkningen som inte bekänner sig till den vidrigaste religionen i världen, ideologin med sin politiska gren, Islam, kommer inom tio år vara en minoritet och kanske gör de som många andra som har plånbok, de drar till östländerna, Tjeckien, Polen och Ungern som vägrar ta in muslimer tillika islamister i sina länder.

Vem kan säga att dessa länder har fel? Det räcker att gå ut på nätet och Youtube för att inse att de gör helt rätt. Det största hotet mot den västerländska demokratin, kampen för HBTQ och yttrandefriheten och inte minst kampen för jämlikheten mellan könen kommer INTE från Ryssland, Kina eller USA, utan från islamisterna som bekänner sig till den radikala islamismen, och de växer i antal eftersom deras fruar föder barn efter barn efter barn, samtidigt som de tar del av ett än så länge hyfsat generöst välfärdssystem, där Sverige urskiljer sig som ett av de generösaste.

Men vad händer när pengarna tar slut?

Jo, då är troligen alla västländer så sönderdelade av islamismen att de länderna också komma sluta likt Libanon, Syrien, och andra islamistiska länder som förstörts av Islam.

Ska vi förbanna våra politiker för att de varit helt okunniga och korkade och naiva?
Nej, det gör ingen skillnad. Men rösta rätt på söndag! Det kanske kan vara vår räddning.

Ramona

Miljöpartist mutar moderater med röster för att få bygga moské!

Miljöpartist mutade moderater med flera tusen röster om de godkände bygget av en moské!

Detta enligt Uppdrag granskning.

Då är nästa fråga naturlig:

Hur många röster har mottagits av socialdemokrater, vänsterpartister och miljöpartister i samma ärende i de kommuner de haft egen majoritet tillsammans?

Här kan du läsa om det i Nyheter Idag. Det horribla som pågår i Sverige.  Och här kan du läsa om det på SVT.


Kom ihåg att det är du som väljer på vilket parti du ska rösta på söndag!


Ramona

God morgon! Det är Sissela-fredag och jag är avstängd på Facebook!

God morgon!
Det är fredag den 7 september och det är Sissela-fredag!

I normala fall lägger jag ut detta på min Facebook men nu har hysteriska radikala muslimska kvinnor betett sig likt hyenor eftersom de är vana vid att de ska få allt de pekar på.

Dessa kvinnor och deras bröder och makar är världens mest lättkränkta.

De fattar fortfarande inte, trots att många av dem är födda här, att i ett västerländskt land har man rätt att att tycka att kvinnor eller män uppför sig likt hyenor, om de nu gör det.

Dessutom har jag rätt att avsky en religion eller två eller alla. Och jag avskyr religioner i allmänhet och Islam i synnerhet. Men detta tål inte de radikala muslimerna eller islamisterna att höra.

När det gäller Facebook är de livrädda för att stöta sig med radikala muslimer, och det är inte bara Facebook förresten utan även en mängd olika partier. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet kommunisterna, Centerpartiet och Liberalerna är de som är nerlusade med olika radikala muslimer som kommer att komma in i riksdagen.

Nåja, jag är avstängd i 30 dagar, även om jag överklagat och berättade att drygt 200 000 har sett dessa kvinnor på film skrika och bära sig vanvettigt åt när en duktig kvinna, med rötter i Kurdistan, påpekade för hyenorna att de måste uppfostra sina barn, och detta ville de inte lyssna utan var oförskämda å det grövsta mot kvinnan.

Problemet på riktigt är att den kvinnan inte var radikal muslim, och är det något dessa människor ser ner på är det västerländska värderingar.

Filmen som journalisten Joakim Lamotte spelade in live från Sätra ligger på nätet och den lär hyenorna inte få bort. Så titta på den och förfasa dig över hur dessa radikala muslimska kvinnorna beter sig!


Ha en trevlig helg!

Önskar

Ramona