Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 10 april 2013

Däggdjuret som är värst i världen på att experimentera med sin avkomma!

Nä, inte alls! Det är inte elefanterna. Tvärtom de har i miljoner år och fortsätter än idag med att ta hand om sin avkomma.

Har du någon gång hört talas om en elefant, eller annat däggdjur, som kickar iväg sin avkomma i förtid? Alltså knuffar iväg avkomman innan den enligt naturens regler är klar att på egen hand utforska världen?

NEJ! Det finns inte! Men så kommer det mest intelligenta däggdjuret och gör just det, experimenterar! Hur intelligent är det egentligen?

Tänk om det är den svenska statens fel att ohälsan bland barn ökar för varje år? Tänk om det är den svenska statens fel att självmordsstatistiken bland unga i Sverige är högst i västvärlden? Tänk om det är så? Hur ska då problemet lösas? Kommer staten ( läs alla lagstiftande politiker och andra GD:ar som livnär sig på att sköta om institutioner) att erkänna: Vi hade fel?

Här ett stycke ur Wikipedia om elefanter:

Fortplantning och livslängd [redigera]

Elefanterna blir könsmogna vid tolv till fjorton års ålder och får ungar vartannat till vart fjärde år. Dräktigheten varar i cirka 2 år. De starka sociala banden visas också genom en stor omsorg för avkomman. Förutom modern deltar även flockens övriga vuxna medlemmar i omvårdnaden. Vuxna elefanter lever på olika sätt. Honorna är utpräglade flockdjur medan vuxna hanar mestadels lever själva även om de i bland bildar mindre grupper men de är inte alls lika sammansvetsade som en flock med honor. De vuxna hanarnas (ibland kallade tjurar) umgänge med honorna begränsas mest till parningen. själva.


Ramona

Förlaget har gett ut en bok av Christian Sörlie Ekström, "Hur mår egentligen våra barn?" och den är så kolossalt kontroversiell att än så länge har bara TV4 News tagit upp det som hastigast. Nu är Christian Sörlie Ekström inbjuden till konferens i Tyskland för att berätta om det här ämnet. Där vill man väldigt gärna prata om det! Tyskarna vill nog inte bli landet som toppar självmordsstatistiken bland unga.