Senaste teve-intervjun 2015

söndag 8 maj 2011

Ingemar Stenmarks x-krok, Ann Uvhagen, Sveriges första stalker?

Här en fin bild på Ingemar Stenmark och hans nya familj! Bilden är från Expressen.

Han första fru, Ann Uvhagen, hon med flätorna, om nu någon kommer ihåg henne. Ann Uvhagen var som jag ser det Sveriges första stalker. Enligt en källa, var Ann Uvhagen med överallt där Ingemar visade sig. Hon hakade på honom som flugtejp.

Vart i världen Ingemar tävlade stod Ann Uvhagen där i sina blonda flätor och mesiga leende. Men hon hade en tanke bakom sitt ta-hand-om-mig-leende, enligt min källa. Hon ville ha Ingemar, ha barn och därmed få den status som hon inte hade innan.

Alla vet att Ann Uvhagen lyckades. Som det har berättats för mig hade Ingemar inte en chans. Ann Uvhagen lindade honom kring sitt finger och när han satt på kroken gjorde hon det som fick henne världsberömd, hon blev på smällen.

Jag tror att Ingemar naturligtvis älskar sin dotter, men han hyser nog inte extremt höga varma känslor för U(l)vhagen, men Ingemar är en Mästare inte bara i idrott utan också med att hålla privata känslor inom sig och inte ringa media, hahahaha...

Vid en middag i LA, USA, där flera var närvarande, var Ingemar inbjuden. Han åt, satt tyst och lämnade plötsligt bordet. Först trodde värden att han gått på toaletten, men när det dröjde gick värden och tittade. Då låg Ingemar till sängs.

Jag har alltid beundrat Ingemar och kommer göra det så länge jag lever. Det som Ann Uvhagen, enligt min källa gjort sig skyldig till, är något som kvinnor i hennes situation gjort i evigheters evighet och kommer fortsätta göra, är att spana in en kändis, helst rik och se till att de blir med barn. Feminister har nog svårt att erkänna det här. Men jag tror att de flesta vet det här redan.

Jag önskar Ingemar, hans nya kärlek och två döttrar ett stort lycka till!
Ps. Ja, jag tror att Ann Uvhagen var Sveriges första stalker!Ds.


Bilden visar en ung Ann Uvhagen tillsammans med Christer Björkman.


Jag gissar på att Ann Uvhagen INTE var en äkta blondin!

Uppdaterad den 6 april 2014:

Helt plötsligt är detta blogginlägg ett av de mest lästa och naturligtvis har det att göra med att Ingemar är med i Let´s Dance.

Flera har också kommenterat inlägget, självklart anonymt, de flesta är tyvärr fega och vågar inte stå för vad de tycker. En annan sak är om man lever under hot och har skyddade personuppgifter. Men det är inte så väldigt många som får det. Färre än de som skulle behövt ha det. Nåväl, jag tar inte illa vid mig när människor spyr ut sin galla, för jag är övertygad om att det finns så många som mår dåligt, har uruselt självförtroende och genom detta kastar de sig ut för att "hata" på nätet under anonymitetens mantel och kanske mår de bättre för stunden. Synd! Att det hatas så kolossalt på nätet som det görs idag är något som Sveriges journalister ( naturligtvis inte alla) kan ta åt sig äran för. De vet själva vilka de är även om de aldrig skulle erkänna sina misstag.

Ni som nu råkar titta in och hitta sidan, bli inte skogstokiga, för det jag skriver är sant, inte påhittat. Och om ni inte tål att jag skriver: "Jag gissar att Ann Uvhagen inte är en äkta blondin" , är det inte på något sätt för att förringa vare sig henne eller någon annan som färgar eller bleker håret. Det har jag gjort själv och tappade nästan allt håret på kuppen. Många år sedan! Och att kvinnor ( de vackraste har ju klart större chans) än idag kastar sig framför fötterna på rika, berömda män, oavsett om de är gamla eller unga, kan ju faktiskt inte vara en nyhet. Och att "råka" bli med barn är ett knep som kvinnor använder och gör så än idag. Fel eller rätt? Var och en får döma själva!

RamonaHur kan kärlek vara fel?

TV4 Fakta kontrollerar Frälsningsarmén. Och det har visat sig, inte förvånande dock, att denna religiösa inrättning ser på homosexualitet som något felaktigt.

Frälsningsarmén uppbär stöd av staten, det vill säga oss skattebetalare. Är  Frälsis den enda religiösa inrättning som får hårt skattade pengar?

Personligen tycker jag att det inte ska lämnas ett enda korvöre till länder, organisationer eller föreningar som inte ser kärleken som det vackraste och största som finns, oberoende vem som älskar vem!

I vår värld finns alldeles för lite av den omtänksamma kärleken mellan människor, men allt mer av hat, avundsjuka och omänsklighet. Därför kommer jag aldrig att acceptera att någon, religion eller inte, anser att kärlek kan vara fel!

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook