Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 1 november 2011

Vidga sina vyer är något helt oemotståndligt!

Efter att jag flydde hemmet, vid femton års ålder, har jag alltid haft svårt för överheten. Det har naturligvis sin förklaring, men den tar jag inte här. Här tänker jag berätta om hur fantastiskt det är att se på alla som lika mycket värda.

Tänk dig en världstjärna, gärna en som du beundrar och ser upp till. En person som du i hemlighet önskar att du var. Tänk dig nu att stjärnan har diarré och sitter och skiter på dass!

Vi är faktiskt alla lika i just den situationen och det är så jag tänker oavsett titel eller bankkonto personen framför mig är ägare av.

I Sverige, som jag älskar, finns det ett motto: Håll dig på din plats! Tro inte att du är bättre än någon annan osv... Det älskar jag inte alls! Jag önskar att det fanns mer av: Bravo! Vad duktig du är!

Därför är jag överförtjust i att vidga mina vyer och våga chansa. Jag vill inte vara fastkedjad i en hundkoja. Jag vill sitta på toppen och titta om det finns något jag missat! Som tur är har min gubbe samma åsikt som jag och vågar se bortom husknuten. Det är så spännande att testa något nytt. Och det är vad vi håller på med just nu. Det handlar delvis om att översätta alla mina böcker till engelska och tyska, men också om större saker, som än så länge är en hemlis... sådana måste man ju också ha.


Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&