Senaste teve-intervjun 2015

lördag 7 augusti 2010

Musselfesten i Lysekil, vilken höjdare!

Invigningen av Musselfesten i Lysekil togs hand om av ett proffs, vår allas Leif Loket Olsson som en gång i tiden startade Bingolotto med Gert Eklund lokalt i Göteborg. Idag vet alla vad Bingolotto är. (ska vara någon politiker som kan ha missat de` hele)

Leif Loket Olsson och jag fick oss en trevlig pratsstund om bland annat bokmässan som är i faggorna. De första fyra åren som Bok & Biblioteksmässan startade i Göteborg, var det Viveka Lärn, Sonya Hedenbratt, också välkänd göteborgsprofil, Bertil Falck grundare av B&B och Leif Loket Olsson som tillsammans invigde mässan.
Sonya Hedenbratt född 4 mars 1931, duktig jazzsångerska, skådespelerska och revyartist gick tyvärr ur tiden redan 5 april 2001. Alldeles för tidigt!

Därefter kom ytterligare ett underbart och trevligt besök av Krister Samuelsson, mannen som rattar den alldeles högst superba kanalen Radio Bohuslän, med musik från 1970-talet fram till idag. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är kanalen med så ini norden bra musik och festivaler-händelse-uppdateringar att jag blir alldeles salig.

Här sitter Krister och jag med bara ögon och öron för varann. Jag älskar att lyssna på hans berättelser och vi har så himla kul ihop.Här påminner min käre make mig och Krister om att vi ska le för nu tar han en bild.


Plötsligt står Mona framför mig. Mona som jag inte sett på tjugo år. Varje år skickar vi julhälsningar till varann och säger: Nu måste vi helt enkelt träffas nästa år! Och så går åren och vi med dem. Men så stod hon där. Det var jätteroligt! Nu bara måste vi se till att vi får tid för varann.

Vädret var också gynnsamt inte bara för oss utan även för de som sprang Musselloppet för första gången i världshistorien.

Hasse, på vars bokhandel jag stoltserar, var fullt upptagen med att koordinera allt och alla som han alltid är, denne man med bläckfiskens åtta armar. Tack Hasse för ännu en oförglömlig dag! Tyvärr hann jag inte få med Hasse på bild. Nästa gång kanske!

Christina Larsson, deckarförfattare från Göteborg, som kommit ut med sin senaste "Silhuetten" kom också förbi och sa hej. Jättegullig och duktig kvinna. Men tyvärr ingen bild på henne heller. Måste skärpa mig!

Här är i alla fall en bild på de som tappert sprang världshistoriens första Mussellopp! Antalet deltagare var en bra bit över 600 personer. Tycker jag är en helt makalöst bra start!
 

Grattis till Er alla som var så modiga och duktiga löpare!

RamonaHär kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON