Senaste teve-intervjun 2015

söndag 5 december 2010

Tante Clara, medlem i kommunistpartiet, hade också fördelar och därför kunde min mor fly från Östberlin.

I kväll kommer andra delen av TV4: s Kalla Fakta om drottningen Silvias pappa Sommerlath medlemskap i nazistpartiet.

Att anklaga drottningen för bristande kunskap om hennes fars affärer är i mina ögon rent utav löjligt!

Föräldrar ljuger för sina barn, så enkelt är det! Och varför ska man som barn misstro vad föräldrar säger och gör?

Idag har jag cirka 800 dokument som berättar en helt annan historia om båda mina föräldrar än den jag fick av dem som barn.

I detta avsnitt ur familjen Sommerlaths historia ska det berättas om de fördelar drottning Silvias pappa hade av att vara medlem i nazistpartiet.

Min mammas tante Clara var medlem i kommunistpartiet 1954 i Östberlin och genom hennes medlemskap kunde min mor fly till Västberlin. Det är hela idén med att vara medlem i en förening, att få fördelar.

Under andra världskriget togs det mesta ifrån judarna. Det stiftades lagar som till slut förbjöd judarna att leva. Och är det någon historia jag skulle vilja veta mer om, är det den som Ulf Nilson skriver om i sin bok "Sverige Sluten anstalt" där det berättas om samröret mellan familjen Wallenberg och fabriken som framställde Cyklon B, gasen som användes att mörda miljoner människor, romer, förståndshandikappade, politiska dissidenter och judar.

Hur många svenska företag lade grundbulten till sina förmögenheter på grund av nazismernas krig?

Som bekant är Wallenbegs arkiv låst för allmänheten.

Ps. Att få reda på att man vuxit upp med lögner är en tragisk upplevelse. Ds.

Fotot är på min mor Christine
Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Snabba Cash gängen eller politiska partier! Vilka är värst?

Var hittar vi de värsta gängbildningarna? I filmen Snabba Cash eller i riksdagshuset? Jajamensan, de värsta gängen sitter i lagliga "finfina" rum. Där bestämmer de vad du och jag ska tycka och tänka.

Och om någon ur ett parti har en offentlig avvikande åsikt mot vad "partiets elit" har bestämt, är du rökt!

Samtidigt som dessa gängkungar talar om vilka lagar vi ska rätta oss efter, blåser de järnet, frotterar sig med pengafamiljer och smörjer sina reda jästa magar.

Är det inte ironiskt att dessa blåsmagar stiftar lagar mot allt från mobbing, demokrati och vill att vi undersåtar ska följa deras utstakade stigar, samtidigt som de själva mobbar sina egna ( sossarna i Lysekil), skiter fullständigt i allt vad demokrati heter ( Marks socialnämnd) och alltid går vilse utan att hitta stigen?

Varför har jag noll förtroende för alla politiska partier? Det räcker att läsa en del av nätets politiska inlägg! Eller att titta på filmen "Snabba Cash", den visade allt om gängens mentalitet. Lojalitet sattes främst och makten ville alla ha. Det enda jag undrar efter att ha sett filmen är om det finns någon skillnad mellan de gangstrar som sitter på Rosenbad och de som sitter bakom murarna på Kumla. Som jag ser det "ingen alls"!

RamonaNedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook