Senaste teve-intervjun 2015

måndag 9 augusti 2010

Ahh, nu är det dags att skriva igen... mamsen hemma hos sitt... och jag...

Igår kväll stod jag och strök ett flertal av mammas gardiner, bland mycket annat pyssel, sedan hängde jag upp dem. När jag var klar stapplade jag fram till soffan vid åtta-tiden. Helt slut!

Under några veckor har jag köpt DVD:n Förbrydelsen, (Brottet) en dansk kriminalserie som gick på TV 2007. Så ini helve bra! Aftonbladet är utgivaren tillsammans med sin tidning. Den tittade vi på såklart!

Vi gick och lade oss 00.30 och kvart över sju vaknade jag av borrmaskinerna. Även om mammas uppgång är färdigrenoverad, är inte de två uppgångarna bredvid hennes klara ännu.

Och nu är jag hemma igen. Det är lugnt tyst och visst är det tomt efter att vi varit tre personer i tre månader. Men samtidigt är det skrivartajm igen, för av den varan har det inte blivit många rader och det har kliat i både fingrar och huvud.

Jag tog en sväng på stan i Göteborg i förmiddags. Kulturkalaset börjar idag och aktiviteterna var i full gång. En gång i tiden kallades det för Göteborgskalaset, blev väl aningen för mycket kalas, då blev ordet kultur en finare ingång till bärsen och vinet, som fortfarande flödar, har jag hört.

Numera är tillhör jag inte en av dem som knatar runt på "kalaset". Sex mil fram och tillbaka är det inte värt. Jag vill ha lugn och ro, inte ståhej! Är väl lite av en ensamvarg i mitt sinne. Gillar nattens mörker, ugglans hoande och solcellslamporna svaga sken som är spridd i trädgårdarna. Vad gömmer sig bakom trädet? Var det någon som hukade bakom eken? Nä, det var nog bara inbillning, eller var det någon där i alla fall? Dags att ta tag i den sjätte deckaren och den har mitt absoluta favoritämne: Hämnd! Jag frossar i hämnd! Jag älskar hämnd, jag kan vänta i åratal på att få den och när den kommer... åh... Varför är det så skönt med hämnd?

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON