Senaste teve-intervjun 2015

fredag 7 maj 2010

En deckare som sätter skräck i hela journalistkåren och förlagsbranschen.


Den rubriken gillar jag som f-n!

Det var grymt nära att jag gjorde en riktig tavla i boken, men som tur är har jag haft tre korrekturläsare den här gången. Men kom ihåg, det är ingen garanti! Camilla Läckberg hade fyra korrläsare i en av sina deckare, men det blev fel ändå. Flakmoppe tror jag det var, det stämde inte tidsmässigt eller nåt sånt.

I mitt fall hade jag blandat ihop mina gestalters namn och det är ingen höjdare! Nu ska boken omvandlas till inlaga för att skickas till tryckeriet. Omslaget är nästan klart. Flikarna och baksidan ska filas till och sedan ska det vara klart för tryck.

Manus är råvara, sedan ska manuset tillagas, det är svårt, men det finns en sak som gör att man förhoppningsvis blir bättre och bättre och det är som etyder man övar och övar...

P.s Ja just det rubriken, den är Thommys idé och jag instämmer till fullo. Det finns bra journalister och så finns det skitstövlar!D.s
Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

Tävla och vinn böcker! Lätt som en plätt! Dragningen av vinnaren, oavsett var du bor i Sverige, blir på Göta Platsen i Göteborg vid Poseidon den 31 maj klockan 18.00


ALLA SOM VILL TÄVLA ÄR VÄLKOMNA!
Vi skickar boken vart du än bor i Sverige!

Allt du behöver göra är att gå till anomaR:s Webshop, klicka på "Webstart-erbjudande nr 2 "ta reda på vilka två män som recenserat Glenn Forrestgates bok, skicka svaret till anomar-forlag@telia.com och du är med i utlottningen av sammanlagt tio böcker. Fem av Glenn Forrestgates "När mardrömmen blev sann" och fem av Mord under Tjörn Runt, som släpps den 17 juni. Lätt som en plätt!

På Facebook har jag en Fan club

Allt på grund av att jag blev inbjuden att bli ett fan av någon till Pontus Enhörning facebookssida,vilket jag gjorde. Jag har alltid gillat Pontus.

Då kom det ett svar från Pontus, som berättade att hans sida var full, men att det fanns ett annat ställe där jag kunde bli ett fan. Jag svarade med att: Tänk, jag skulle också vilja ha en sida full av fans.

Pontus svarade: Ja, men starta en fan club så ska jag bli ett fan i din club. Sagt och gjort. Den startades och Pontus är ett av många fans. Fadde är också med!


Vi kommer att stå på Göta Platsen vid Poseidon klockan 18.00 den 31 maj och ta med alla mejl, med de rätta svaren. Lägga dem i en stor svart säck och skaka om. Alla som vill och kan är välkomna att vara med för att se att det går rättvist till. Så join the club!

Ramona

Har Kan du shoppa Böcker i webshopen Anomar förlag, direktleverans!

Har Kan du Köpa Glenn Forrestgates självbiografi "Når mardrömmen blev sann". Eller också ga i PA bokhandel Nära gräva. Har Kan du Köpa / lana boken SOM e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga i en Bevakning in min Update deckare Mord under Tjörn Runt Håkan du gora DET in