Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 31 augusti 2010

Valobservatörer till Sverige!

Bilden visar en hand som stoppar ner ett valkuvert i en vallåda.

Som det enda demokratiska land i världen (tror jag i alla fall) får inte vi i Sverige själva stoppa ner valkuvertet i lådan. Varför vet jag inte. Vi är väl inte betrodda...

Danska regeringen anser inte att Sverige är tillräckligt demokratiska och det har att göra med Sverige Demokraternas politiska budskap som de hade tänkt sig visa i TV4. Därför överväger den danska regeringen att skicka valobservatörer till Sverige.

Nu är vi jämställda med Berlusconi i Italien. Hur känns det Reinfeldt & Co och Mona Sahlin & Co? Jag tycker att de etablerade partierna och vissa journalister borde skämmas å de grövsta. Varför i helvete vågar Ni inte ta debatten med SD. Hur jävla svårt ska det vara?

Eller är det (ve och fasa) så illa att Ni inte har vettiga argument mot SD:s politik? Jag har massor av argument för att INTE rösta på SD, ett är att de inte vill se alla människor som lika mycket värda, eftersom HBT:are inte finns på deras agenda. Eller att SD vill diskutera abortfrågan! Den är inte förhandlingsbar i min värld. SD vill diskutera "flyktingpolitiken" och det vill jag med.

Men nu är alla etablerade partier skiträdda och sysslar enbart med att ösa ur en till synes outtömlig skattkista, som naturligtvis kommer att stängas omedelbart i samma sekund valet är över. Gå inte på den lätte!

När SD kommer in i riksdagen vill jag inte höra ett enda ord om "beklagligt" från de etablerade partierna eller för den delen vissa journalister. Ni får fan i med skylla er själva, hade ni haft "Ballar av stål" skulle ni vågat och vunnit, men när man inte ens tar en enkel debatt, ja vad är man då? En riktig fegis, skulle jag vilja säga!

Ramona

P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 9:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s
" Mord under Tjörn Runt" finns även ute nu som e-bok för att låna eller köpa!

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.Adlibris

Bokia

Bokus

CDONHär kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.

Adlibris

Bokia

Bokus

CDON  

Bjarne Østergaard Madsen hade redan mördat två kvinnor, gick fri och hade ihjäl en tredje!


Lisbet Nielsen blev hans tredje offer. Hur var det möjligt att en man, Bjarne Østergaard Madsen, som redan mördat två ex kunde gå fri och därmed också ta livet av en tredje kvinna, också det ett av hans ex-sambos?

Att Sverige har korkade lagar i det här ämnet " kvinnomisshandel" det visste jag redan, men att Danmark är etter värre trodde jag inte.

Hela den här historien är riktigt makaber och kan läsas om i Extrabladet här.

Historian började redan förra året den när Lisbet Nielsen försvann från sin bostad i Risskov den 23 oktober och har inte setts till sedan dess.

Idag börjar processen med att dödförklara Lisbet.

Vilka läkare/åklagare släppte ut Bjarne? Tar de ansvar för vad som hänt? Har de lärt sig något av det som hänt? Jag hoppas verkligen det! Som tur är lever inte Bjarne Østergaard Madsen längre, han hängde sig i sin cell. Tack och lov! Begravningen hölls i hemlighet. Förstår jag mycket väl.
 Ramona


P.s YES nu ligger Mord under Tjörn Runt på 10:e plats på topplistan, som mest utlånade e-bok. Och har till och med hoppat upp på 9:e ibland. Miljoners tack till alla Er som hjälpt mig dit! D.s

" Mord under Tjörn Runt" finns även ute nu som e-bok för att låna eller köpa!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!


Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON