Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 1 augusti 2012

Alex och Calle Schulman uppför sig som osnutna skitungar!

Alex och Calle Schulman är ånyo ute på hatkampanj!

Den här gången heter deras offer Janne Gunnarsson, mannen som sa sanningen, bara på fel ställe!

I Sverige kan man inte längre säga vad man vill, det finns inte yttrandefrihet som det så vackert heter. Yttrandefriheten gäller bara att säga "osanna och fina" saker.

Det är nämligen sant att det kommer mellan 27 000 -30 000 somalier till Sverige och det är också sant att de kommer att få socialbidrag. Och? Hur ska de annars kunna leva i ett så dyrt land som Sverige? Nedan yttrandet av Janne Gunnarsson, enligt uppgift från Wikipedia:

"Gunnarssons position som expertkommentator i Olympiska sommarspelen 2012 blev omdebatterad efter att han uttalat sig främlingsfientligt i en replik till att Sveriges idrottsminister Lena Adelsohn Liljeroth uttalat sig negativt om ekonomiskt stöd till framtida svenska ansökningar till stora mästerskap. På sin Facebook-sida postade han då uttalandet "Klart det inte finns pengar när staten ska betala socialbidrag till 27.000 somalier". Slut citat.

Som sagt, det är sant att det beräknas komma mellan 27 000 -30 000 somalier, enligt uppgift från Migrationsverket och det är sant att de kommer få socialbidrag. Men sådant får man inte säga. Det är främlingsfientligt! Hua!

Ja, och vem går i spetsen för att " hata" Gunnarsson mest? Självfallet, de två onyttiga idioterna bröderna Calle och Alex Schulman. Och nedan är vad Alex uttalat sig om:


”Som det är nu så ger jag lön till ett främlingsfientlig idiot och jag vill faktiskt inte göra det”, skrev Alex Schulman i Aftonbladet i veckan samtidigt som hashtaggen ”sparkagunnarsson” lanserades." Slut citat.


Är det någon som minns hur Alex blev kändis? Jo, på att spotta ur sig elakheter i parti och minut, för detta belönades han. Han var Sveriges vedervärdigaste mobbare och för det blev han upphöjd. Fint...

Nu tror denne lille spelevink tillsammans med sin bror att de ska lyckas sparka Gunnarsson från sitt jobb, och om dessa båda fjantar lyckas med det, berättar detta tragiskt nog ännu mer om svensk media, än vad det säger om bröderna Schulman. Att de två är i behov av all uppmärksamhet man kan få, är nog redan känt och att de gör vad som helst för att få den, vet alla redan.

Jag hoppas verkligen att SVT inte tillåter sig påverkas av vad ett fåtal intoleranta media människor sysselsätter sig med, utan begriper att yttrandefriheten är till för alla, inte bara bröderna Schulman!

Här är en länk till Merit Wagers blogg som också berättar om detta!

Och här en länk från Växjös kommun som berättar om flyktingmottagandet av somalierna och vad de behöver göra.

Den som inte känner sanningen är en dumbom. Den som känner den och kallar den för en lögn är en förbrytare.  Bertolt Brecht 1998- 1956

Ramona