Senaste teve-intervjun 2015

lördag 21 april 2012

Jag sticker ut hakan... och får en snyting ibland...och tar det!

Så är det och så kommer det att förbli! Det bara är så att om man sticker ut hakan i obekväma lägen och då naturligtvis inte alltid är politiskt korrekt, riskerar man att få en snyting och den tar jag.

De flesta författare är tysta och stilla i sina åsikter om politik och det kan ha att göra med deras kontrakt med förlagen eller så är de kanske inte intresserade av politik. Jag vet inte, men jag är kolossalt intresserad av samhället och världen och kan inte hålla tyst om det händer något jag blir förbannad på.

Det jag alltid sätter i främsta rummet är barnen. För mig kommer alltid barnens rätt före föräldrars. Barn har ingen möjlighet att klara sig på egen hand. De är helt beroende av vuxna och därför är det deras väl och ve som kommer i första hand.

Jag är inte en person som håller med... bara för att det ska se bra ut. Jag protesterar och fäktar vilt! Jag är också medveten om att detta retar en del till vansinne och det tar sig olika uttryck. Men varsågod! Feel free! Alla i Sverige har tack och lov ytttrandefrihet och med det rätten att tycka och tänka högt, vilket också inkluderar mig.

Jag instämmer också fullt och fast med texten i bilden jag klistrat in i bloggen.

Ramona


12:e plats som mest utlånade e-bok i Sverige!

Åh, det är helt otroligt! Jag är såååå glad!

Just nu ligger "Hämnaren från Tjörn" på 12:e plats som den mest utlånade e-boken i Sverige!

Tusen, tusen, tusen tack till alla Er läsare!

Ramona