Senaste teve-intervjun 2015

måndag 12 oktober 2009

Bodström och "Trixa" Marklund är lika som bär!Nu ska vi "bena" ut problemet med Thomas Bodströms trixande.

Jaha, nu heter det att "bara" tre timmar har gått förlorade i riksdagen på att du arbetar som advokat och skriver böcker. Thomas du är rent ut sagt fånig.

Du har uppenbarligen ägnat tid åt att "räkna" hur många sekunder, minuter och timmar som gått förlorade.

Liknande korkade svar gav din kompis Trixa Marklund när människor beklagade sig över att inte Marklund kunde svara på upprörda e-mail när det gällde hennes glasklara lögner i boken Gömda.

Trixa Marklund svarade: Jag får över två tusen mail om dagen och hinner inte svara på alla.

En begåvad människa som jag inte minns namnet på svarade: Är det inte bättre att du svarar på mailen istället för att räkna dem?

Ungefär så beter du dig Thomas. Du räknar ut minuterna och får det till tre missade timmar!

Istället borde du ägna din tid att fundera över vad du vill arbeta med. För folket som valt in dig i riksdagen eller för klienterna som betalar ditt arvode (inkluderar oss skattebetalare vid brottsmål) eller skriva deckare ihop med Trixa och åka land och rike runt och signera böckerna?

Du är rent ut sagt oförskämd med ditt fåniga försvarstal. Inte vare sig trovärdigt eller begåvat. Vanliga hederliga hårt arbetande människor som förtvivlat pusslar ihop sina liv och sin ekonomi är något som du med ditt beteende klart visar att du fnyser åt! Du borde veta hut!

Hälsar Ramona Fransson