Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 12 januari 2010

Madonna har hittat sin Jesus!Madonna, drottningen av pop är femtio år fyllda och han, Jesus Luz är tjugo år ung, och fotomodell från Brasilien.

Ja, Madonna agerar verkligen som en hel karl! Det finns kanske de som tycker att detta är superbra. Här har vi äntligen en kvinna som gör likadant som hennes manliga kollegor.

Jag tycker att detta beteende är lika patetiskt oavsett kön. Hade Jesus kastat en enda blick på denna Madonna om hon inte levt ett liv i lyx?
Hade Jesus hängt sig om hennes skrynkliga hals, vilket man ska ha när man är fyllda femtio, om hon varit ett kafebiträde och tjänat 10 000 i månaden?

De kvinnor som applåderar och tycker att detta är ett steg i rätt riktning mot jämlikhet, eftersom rika, skrynkliga män gärna halsar en tjugoåring till frukost, borde nog fundera ett tag till.

Jag tycker att det vämjeligt!

LIKA BARN LEKA ALLTID BÄST.

Ramona


Här kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON