Senaste teve-intervjun 2015

måndag 13 september 2010

Har du fått mer över av din lön? Ja! Hur då? Är la löneförhöjning eller?


Tjänare! Hej du glade... igår om det nu var någon som missade det, var det valduell mellan Mona och Fredrik.

Monas uttalande att hon vill ta ansvaret och regera Sverige fick mig att småle. Det kändes som väldigt fel ord i hennes mun. Hon borde nog hellre sagt att jag ska försöka att regera Sverige och hoppas att jag klarar av det bättre än min egen privata ekonomi. Det hade varit ärligare.

Fredrik borde ha varit betydligt tydligare i vad regeringen vill göra av det kaos som skapats på Försäkringskassan av regeringens regler. Att sjuka människor ( det syns inte på alla att de är sjuka) kastas ut och tvingas gå till Arbetsförmedlingen, där de i sin tur säger att här kan du inte skriva in dig. Det går inte för du är för sjuk för att få ett jobb, och när de kommer tillbaka till FK säger de att du är för frisk för att vara sjukskriven. Snacka om moment 22.

När Mona tog upp att socialbyrån numera har kö i dubbla rader och att pilen visar uppåt i utgifter låtsades Fredrik som om han inte hörde det. Mona hade väldigt rätt i en sak och det är att du vet aldrig när du blir sjuk. I dag går du till jobbet, i morgon blir du överkörd av en bil och blir kanske svårt skadad. En sådan olycka förändrar inte bara ditt liv, utan också barnens och din sambos om du har någon. Det kan gå blixtsnabbt och då vill du säkert veta att det är tryggt vad det gäller ekonomin. Att du under tiden som du är sjuk också kan betala lån på huset, bilen, och köpa kläder till barnen.  Där fattas en hel del partipolitik hos moderaterna. I moderaternas värld är alla friska, starka och kan arbeta, så ser inte verkligheten ut.

SVT: s Agenda hade gjort en undersökning, där de frågat jobbande människor om de visste anledningen till att det blev mer pengar kvar i plånboken varje månad.

Cirka 51 procent av de tillfrågade trodde sig ha fått löneförhöjning!!!!!!!

Men å andra sidan är det inte konstigt att människor inte förstår att det handlar om skattesänkningar, jag menar när sänktes skatten på lön senast? Jo, det var 1991-92 tror jag och då åkte hyrorna upp med samma tusenlapp i samband med Sveriges fastighetskris.

Liten kul grej så där vidan sidan av: Leif GW Persson, gråsosse, berättade öppet igår i sin krönika i Expressen att han redan har lagt sin röst på KD, detta för att bara tanken på att Mona och Lars Ohly går i armkrok fick honom att må illa.

Jahapp!

Ramona


Tänker Du på att det bara är tre månader kvar till första advent? Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON