Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 23 juni 2009

Stopp! Här är du inte välkommen! Försvinn!Den kände festfixaren Micael Bindefeld är portad!

Hans goda vän prinsessan Marianne Bernadotte fyller 85 år och Micael åkte ut från gästlistan.

Nu kanske Micael vet hur det känns för de som han själv strukit från listor. Finns nog en och annan som gottar sig i Micaels öde just nu!

Amelia Adamo är bjuden och meningen var att hon skulle tagit med sig Micael vid sin sida. Men uppenbarligen får Micael stå utanför och titta in.

Det gäller att frottera sig med "rätt" personer och i Stockholms innersta krets är bara de viktiga inbjudna till fiiiina partyn. Här passar inte kleti och pleti in! Är du intresserad av kändisskvaller kan du läsa mer om det på Dagensmedia här

Själv skulle jag säkert för tjugofem år sedan ha blivit jättelycklig att bli inbjuden i den innersta kretsen men idag drar det inte alls i någon festtarm. Nu är jag överlycklig att bo på landet långt bort från all glamour och tjohej!

Visst har man mycket mer att vinna på att vara artist, författare eller skådespelare i Stockholm och knuffa sig in i kändiskretsarna. Men jag är så trött på all girighet att jag nöjer mig bondelivet!


Snart är mina böcker också ute som E-böcker och det blir inga fantasipriser för att ladda ner en. Jag håller också på att försöka ställa iordning för att babbla in böckerna till talböckern hemma på egen dator. Det sket sig för att datorn klarade inte trycket. Men vi har fixat mer tryck och snart är vi på gång igen...

Under tiden finns mina böcker på ett bibliotek nära dig även som talböcker för synskadade.
I bokhandel och på nätet!

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Sörj inte fester det finns annat här i livet!

Ramona