Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 3 januari 2013

Sveriges absolut mest korkade lag!

Det finns en lag i Sverige som jag retat mig på och är vansinnig på. Jag har skrivit insändare på insändare, men ingenting har hänt.

Nu verkar det som om våra blinda godtrogna korkade myndigheter så sakteliga börjar få upp sina ljusblå.

Lagen är som följer (inte ordagrant) Mördaren ( i de flesta fall en man) får per automatik behålla vårdnaden om de gemensamma barnen! Puh! Är det inte avskyvärt? Först mördas den ena föräldern av sin partner och sedan får mördaren behålla barnen. Detta i ett land där medierna kör galor i parti och minut, som till exempel "För varenda unge" eller tigger om att vi ska bli faddrar för att barn, särskilt flickor, ska få en chans i livet. Samtidigt i vårt eget land är myndigheterna huvudlösa och överräcker oskyldiga och försvarslösa barns liv i en mördares händer... Grrrr...

Så här ska det vara enligt min mening: När det konstaterats att kvinnan/mannen mördats av sin partner och de har gemensamma barn, ska vårdnaden fråntas mördaren med omedelbar verkan. Inte en månad efter bevis framkommit, inte en vecka, utan på sekunden!

Därefter kan mördaren om han/ hon vill söka vårdnaden eller umgängesrätt och den ska prövas utifrån barnens bästa, inte förälderns välmående.

Hur jävla svårt ska det vara att värna barns liv i Sverige?

Ramona