Senaste teve-intervjun 2015

lördag 28 maj 2011

Putin är en skitstövel! Varför begriper inte väst det? Pride paraden i Moskva borde haft Putin i främsta ledet!

Putin ser på sig själv som en karlakarl! Bögar, lesbiska och HBT personer är inget han vill ha vid sin sida. Uppfostrad i Stasis anda och KGB, och deras metoder känner alla till, har han inte ett skit över till människor som är av annan uppfattning än Putin själv.

Nästa omgång av val i Ryssland kommer Putin åter stå som president. Vem annars? Dimitrij Medvedev är bara en galjonsfigur. Han är tillsatt av Vladimir Putin enbart för att han ska puscha fram lelle Putin när det är så dags.

(Bilden tillhör den här bloggen) 

Ryssland är ett av G8 länderna. Och hur hänger det ihop? Hundratusentals ryssar är fortfarande analfabeter och lusfattiga. Men Putin låtsas som om ingenting är fel i hans käcka land.

Nej, för sjutton! Sätt lite krav på den lelle skiten och se till att det blir ett mänskligare samhälle och därmed en mänskligare värld. Även om jag har svårt att se hur en f.d. stasimedlem som marscherat hela vägen till Moskva ens kan stava till ordet!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel