Senaste teve-intervjun 2015

fredag 25 oktober 2013

Göteborgs politiker ( oavsett färg) har skövlat klart nu! Nu är det stopp! Sjöbergen ska kulturförklaras och bevaras!

I denna unika miljö i närheten av Älvsborgsbron finns en stort markområde som heter Sjöbergen. Det har funnits sedan andra världskriget.

När byggherrar ser detta område rinner saliven ur deras mungipor och ingen servett i världen kan stoppa deras gurglande åtrå efter att äga denna mark och bygga bostäder.

Visst utsikten skulle bli fantastisk över havet och gissa hur höga hyrorna eller insatserna skulle bli?

Göteborgs kommunpolitiker bor säkert redan bra, de står inte i bostadsköer eller är fattiga, så för deras del är det ett sätt att få in kosing till alla utgifter, men jag säger nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har inga intressen av detta område Sjöbergen, annat än att jag vill att det ska finnas kvar. Det finns massor av mark på andra ställen, Röda Sten för att nämna ett, där det står ett svinfult kulturhus översköljt av vrålful grafitti, och hela området kring det huset är öde. Bygg där!

Men ta inte Sjöbergen. Där finns en lisa för människor med små plånböcker. Människor som träffas varje vår och sommar. Människor som kan njuta av små jordplättar med eget drivna morötter.

Här en artikel om Sjöbergen för den intresserade!

Härliga stigar att promenera på. Alla kan inte promenera och ha picknick i Slottsskogen. Den tanken är orimlig. Det måste få finnas fler ställen omkring Göteborg och de måste få lov att existera!
Under decennier har Göteborgs politiker oavsett färg rivit staden i bitar, skövlat och aldrig tagit ett uns ansvar för allt de förstört som aldrig går att återta.

Ge dom inte chansen att förstör Sjöbergen! Rösta enbart på det partiet som vill bevara Sjöbergen och kulturförklara det!

Ramona