Senaste teve-intervjun 2015

söndag 3 januari 2010

Björn Ranelid, du är helt enkelt bäst!Tack Björn för att du kristallklart berättade om hur illa du och familjen mådde efter mediamobbingen.


Alla som inte såg Stjärnorna på Slottet i SVT 1 kan göra det här!


Jag rekommenderar varmt det här avsnittet där Björn är värd och öppenhjärtligt berättar om hur han upplevde kulturschef Per Svensson och Linda Skugges mobbing.


Frågan Björn ställde bland många andra var: Per Svensson av vilken anledning gav du min bok till Linda Skugge för en recension? Hon vet inget och kan inget om böcker och hade aldrig tidigare skrivit en recension, så varför gjorde du detta?


Bra fråga, nu väntar vi med spänning på ett svar!Jag älskar Björn Ranelids sätt att tala. Det är som att se hur en kase långsamt antänds. Hur enstaka gnistor flyger runt i luften för att avslutas i en flammande bål. Nu ska jag köpa hans böcker för jag vill lära känna hans unika svenska eldiga språk!

Nu har jag beställt följande böcker av Björn Ranelid,

Lustmördarna

Hjärtat som vapen

Till alla människor på jorden och i himlen

Ska bli jättekul att läsa dessa men jag måste försöka få tag på "Kvinnan det första könet" den verkar vara slut. Men tipsa mig gärna om ni vet hur jag ska få tag på den!


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Ha de gott
Ramona