Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 24 mars 2010

Neutral våldtäkt i Bjästa!


Bilden vill inte på något sätt undervärdera katten eller hunden, utan bara symbolisera det som en större del av befolkningen i Bjästa har utgjort, nämligen att inte vilja se det som var uppenbart.

Bjästaskolans rektor och lärare ville vara neutrala! Trots att Oskar ( killen som våldtog Linnea och Jennifer. Fingerade namn) dömdes för våldtäkt efter att han erkänt, stod större delen av befolkningen i Bjästa på den "stackars pojkens sida", till och med prästen Lennart Kempe tyckte i första hand synd om pojken (Oskar) inte om offren som utsatts för våldtäkterna.

Kul med präster som är så vidsynta att de tappar omdömet om vad som är betydelsefullt!

Efter att Oskar våldtagit Linnea och fått besöksförbud gick han på skolavslutningen i kyrkan. Där hade han köpt en stor mängd rosor, (vem betalade dem?) och delade ut dessa rosor till sina före detta klasskamrater och lärare, som applåderade Oskar. Prästen tyckte att det var en fantastisk demonstration av Oskar! Mamma till Oskar filmade och lade ut detta på nätet, i ett vansinnigt dåd att oskuldförklara sin son. I första förhöret säger Oskar " Vi hade aldrig sex!" Ungefär som den före detta presidenten i USA, Bill Clinton. Om man inte stoppar in snoppen i snippan är det inte sex! Jag trodde inte att ungdomar av idag är så urbota korkade! Sedan kröp det fram att Oskar suttit med sina ben på Linneas armar, onanerat i hennes ansikte och tvingat isär hennes käkar för att föra in sin penis i hennes mun. "Nä detta är inte sex!" Goddag yxskaft, se för fan till att byta ut lärare som inte begriper vad sex är på sex och samlevnadsundervisningen!

En kvinna 49 år i Vallbo ansåg att om man blir tvingad att suga av en snopp är det bara att bita av den!
Ja, det märks att den kvinnan vet hur det är att bli tvingad till sex. Galenpanna!

Anledningen till att de flesta trodde eller tror att Oskar är oskyldig till dessa våldtäkter, trots att han erkänt, är att som de säger: Snygg, charmig, sjysst och tänker på andra... Jösses inte trodde jag att det i dagens välutbildade Sverige fanns så många enfaldiga människor. Är det smittsamt? Tror folk att ett vackert yttre, snällt och vänligt beteende är det som skiljer dårarna från de anständiga? Den siste idioten är inte född! Nej, det står inte i pannan vem som är vem. Det står inte skrivet "våldtäktsman" i pannan. Inte heller tjuv, mördare eller snäll. Men helt klart är att människor bedöms efter utseende.Hmmm.

Mamman till Oskar startar en facebookgrupp som försvarar sonen. Tajming! Tusentals skriver på utan att tänka efter. Normalt i dagens läge. Ingen ifrågasätter om det kan vara så att Oskar är skyldig. Normalt i dagens läge. Alla har hört "någon" berätta något. Han sa... hon sa... det kan inte vara sant... för hon sa... men vad alla glömde fråga var. HAR LINNEA SAGT DETTA?

Det påstods att Linnea ville ha Oskar, han ville inte och därför tog hon hämnd genom att anklaga honom för våldtäkt. Ja, det låter otroligt att en ung tjej skulle göra något så dumt, men dessvärre finns det dumma tjejer som gör just detta och eftersom inte lagboken kan ge dessa "dumma" tjejer ett kännbart straff fortsätter dessa "dumma" tjejer att göra just detta, vilket i förlängningen drabbar ärliga tjejer som Linne och Jennifer. Men det fattar inte dessa "dumma" tjejer. Man kan undra varför? En förklaring är när man lyssnar på de infantila vuxna personerna i programmet Uppdrag granskning, varifrån jag tagit dessa uppgifter, och har du inte sett programmet bör du göra det, om inte annat för att sätta dig in i hur Linnea mår idag.

Linnea var 14 år när hon mot sin vilja fick sperma i ansiktet och det är en händelse som kommer att följa henne resten av livet. Tiden läker säger man, och det är sant, men minnen sitter också kvar och detta minnet kunde hon ha varit utan. Det som gör mig mest förbannad är att om inte den infantila vuxna befolkningen applåderat Oskar och sett honom som offret i stället för att se det verkliga offret Linnea, hade Jennifer kanske klarat sig undan. Men tack vare Bjästas korkade befolkning lyckades Oskar, som antagligen trodde sig vara oövervinnerlig, även prästen var hans fan, övertala Jennifer att följa med honom och i enslighet kastade sig den sjuke dåren över ännu en flicka och gav henne ett livslångt ärr.

Rektor i Bjästaskolan är en individ som aldrig borde ha innehaft tjänsten som rektor än mindre lärare. Nu sitter hon där och ser med hjälp av journalisten all den mobbing som Linnea utsatts för. Rektorn måste vara från stenåldern!

Nu är Linnea 50 mil hemifrån och glad igen, men hon behöver att kommunen ska betala hennes fortsatta skolgång och jag säger bara en sak till kommunens ansvarige: BETALA FÖR HELVETE! Det är det minsta ni kan göra efter att pratat om värdegrundsfrågor och annat bjafs. Linnea har rätt till ett värdigt liv efter att Bjästa totalt misslyckats med att ens stava till "värdegrundsfrågor"!

Oskars mamma bör söka hjälp, man kan inte se sitt barn som en ängel i alla lägen. Det finns barn som trots fin uppväxt blir tossiga och det är ingen hjälp om föräldrarna inte ens ser det som bevisligen ligger framför dem.

Jag hoppas att ansvarige för lärarförbundet tar sina outbildade lärare i örat och ruskar om dem riktigt ordentligt, för vi har inte råd i mänsklighetens namn att förlora barn i dårarnas paradis, när inte ens lärare kan förstå att det inte finns något som heter NEUTRAL VÅLDTÄKT!

Ramona

Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON

Mer om Thomas Quick som jag fick via mejl! Thomas Quick är sjukligt intresserad av att stå i centrum.

Fick mejl av en person och här är fler länkar om Thomas Quick. Och här lite till.


Leif GW Persson, Hannes Råstam och en del andra påstår att Thomas Quick är oskyldigt dömd, för de mord han sitter inne på Säter för.

Det enda jag ser när jag hör talas om, eller läser om Thomas Quick, är att denne man lämnat efter sig en mängd offer.

För många år sedan skrev en kille, kallar honom John, en artikel om hur han lämnats att dö, efter att Thomas Quick stuckit honom med en förskärare, 12 gånger. Av skäl som bara John vet, ville han vara anonym. Detta hände 1974. Jag minns inte om John skrev om detta på Sourze eller Newsmill.

I går kväll hade TV8 och Angeläget med Adaktusson ett inslag som handlade om fallet-Quick. Christer van der Kwast var en av de inbjudna.
Du kan se det igen gratis på TV8 Play om du är medlem på Facebook loggar du bara in via ditt Facebook-konto.
I detta inslag ställer John upp för första gången och berättar, men du ser inte hans ansikte. John har försökt att få fram sin berättelse i media, men det har varit kalla handen.

Kissekatten har inget att göra med Quick, jag tyckte bara att den bedjande ställningen var kul att använda.
Att massmedia inte berättar hela sanningen, utan gärna vinklar reportage kan inte vara en nyhet, men många tror alltför mycket på det de läser, utan att ifrågasätta och ställa frågan: Är detta sant?

Även om massmedia inte berättar allt, är detta naturligtvis inte olagligt. Det är aldrig olagligt att inte berätta en hel historia, men det trista med massmedia när de gör som i fallet-Quick, är att det kan få obehagliga konsekvenser.

Anledningen till att inte Quick blev dömd för mordförsök på John, var att Quick redan satt på Säter och inte ansågs psykisk frisk. Vilket han inte varit på många år.

När jag nuförtiden ser Thomas Quick på TV ser jag en mycket lycklig liten pojke, som får stå i händelsernas centrum. För det är exakt vad han vill till varje pris. Det tror jag inte man behöver vara utbildad psykiatriker för att begripa. Quick har ju ständigt sökt uppmärksamheten i media och fått detta. Totalt har Quick försökt att bli fälld för 20 mord. Men inte lyckats med i fler än åtta. Frågan som jag ställer är, hur högt pris vill vi betala för att Quick ska få som han vill?

P.s Vad det gäller Leif GW Perssons inblandning, där han påstår ditten och datten, vill jag bara påminna Leif om hur tvärsäker han var i mordfallet i Linköping, där en åttaårig pojke och en femtiosexårig kvinna blev brutalt mördade. Jag tror att det är över fem år sedan. I TV3 Efterlyst snurrade GW fingret i håret och med ett snett leende på läpparna påstod han tvärsäkert att detta mord skulle vara uppklarat inom några dagar. Ja, just det ja! D.s

Ramona

 
Nu kan du också Lägga in om bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt.

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt Poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina Samtliga böcker:

AdLibris
Bokia
Bokus
CDON