Senaste teve-intervjun 2015

måndag 14 november 2011

Carema eller fängelse? Fängelse, utan tvekan!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. När jag blir gammal och orkeslös tänker jag inte ta in på ett äldreboende. Eftersom jag inte har barn eller annan släkt som kan ta hand om mig är min tanke som följer:
Jag säljer alla mina tillhörigheter av värde, ser till att jag äter gott och dricker gott, därefter startar jag en Facebook grupp, om FB finns kvar om tjugofem trettio år vill säga. ( Det kanske finns nåt liknande) Jag döper den till Ålders upproret, och där samlas alla vi åldringar som kan tänka oss att ta en stor jävla tegelsten, gömma den under en filt på rullatorn och beställa färdtjänst till en överenskommen plats.
När vi väl är på plats slänger vi på en given signal stenarna i ett skyltfönster sedan sätter vi oss på rullatorerna och inväntar fabror/tant polis!

Jag tänker också ha kvar en liten summa att betala skadestånd för den drabbade skyltfönsterägaren. På fängelset får jag tre mål mat om dagen. Tillsyn 24 timmar om dygnet. En promenad utomhus varje dag. Läkare om jag behöver och fri tandvård. Är det inte toppen? Dessutom, nu kommer det fina i kråksången, detta är gratis! Istället för att jag ska betala för varje skorpa, blöja, tidning och allt vad det nu kan vara, pröjsar jag inte ett enda öre och kan dö i frid. Så jävla bekvämt och bra! Det enda jag skulle sakna vore antagligen ett glas vin till maten och en konjak till kaffet, men va fan, det kanske någon glad jävel kan smuggla in!

Ramona
 

Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&