Senaste teve-intervjun 2015

söndag 17 maj 2009

Grattis Norge i dubbel bemärkelse!Grattis till att det blir show i Oslo nästa år. Eurovisionsschlagern kostar en slant att arrangera, så det blir till att pumpa upp lite extra olja måhända. Idag den 17 maj och förutom att det är Norges nationaldag var det också min svärmors födelsedag.
Hade Daisy levt skulle hon blivit 90 år idag. Grattis Daisy var du än befinner idag! Tyvärr gick hon bort förra året i juli. Hela sitt vuxna liv kämpade hon med RA = reumatisk artrit, smärtor, problem med händerna osv... men Daisy hade hellre ett leende på läpparna, än en sur min.
På Daisys sista födelsedag fanns det en person som inte ringde och gratulerade. Anledningen var enligt personen: Hade inte tid, jag var med XX på Göteborgsvarvet. Påminner mig om den vackra visan som handlar om mamman som dukar upp för sin födelsedag och alla ringer och tackar nej, för de har annat att göra. Ibland kanske man ska prioritera!
Om melodfestivalens vinnare tänker jag så här: Jättesöt pojke, men låten var inte alls i min smak, men å andra sidan vad kan jag om musik? Inte ett skvatt, jag bara lyssnar. Marlena gjorde en kanoninsats, sjöng som gudinna och vad mer kan man begära?
Mina deckare eller självbiografi finns i pocket från 39:- Besök din bokhandlare eller näthandlare:
Ha en skön söndag.
Ramona