Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 3 juni 2009

Pissa på Albert Bonniers förlags port?

Hittade en intressant politiskt korrekt artikel genom Twitter Dabelin har läst Thentes bokblogg som spyr galla över Bonniers och kallar dem för Asgamar.

En del meningar kommer säkert att uppskattas av många:
"Avslutningsvis vill jag understryka att jag inte alls vill uppmana någon att ställa sig och pissa på ytterdörrarna till Albert Bonniers förlag (Sveavägen 56) eftersom det är illegalt. Men jag hade förstått om någon ändå gjorde det. "Slut citat

Ja, jag säger då det! Men faktum är att Bonniers kan göra det som inte ett litet förlag kan, och det är att synliggöra en författare oavsett om författaren skriver bra eller dåligt och genom Thentes artikel har han också gett Bonniers reklam i Dagens Nyheter, för författaren som de nu köpt av ett litet förlag Tranan. Tidningen DN ägs nämligen också av Bonniers.

Hahhahahah!!!!!

Nedan min första artikel innan jag hittade ovanstånde.Kan verkligen SVT försvara sin rätt att sno oss skattebetalare på den tidigare kallade licensen?Jag tycker faktiskt inte det. I år ska SVT spara och då sparas det som vanligt på kvalitet.

Och hur smart är det att ha två nyhetsredaktioner? Idag finns Aktuellt och Rapport och det hade gott och väl räckt med Rapptuellt. Jag är inte den första som kommit på namnet. Först var nog Johan Lönnroth från vänsterpariet som lade in en motion i ämnet som du kan läsa om här.Mera likriktade nyheter från omvärlden som presenteras fav SVT och TV4 får man nog leta efter länge i andra mediavärldar. Köp in nyheter från BBC, tyska ARD eller CBS istället! De här redaktionerna är mycket snabbare och har dessutom journalister som befinner sig på plats i hela världen.

Jag tycker att SVT har i nuvarande konstellation snart överlevt sig självt!Jag klubbar för det nya och i denna studio skall nyheter kopplas till hela landet Sverige, för Stockholm är inte Sverige, bara dess huvudstad och det är inte mycket att skryta med för närvarande!


Gillar du spel? Är du spelgalen? Ska vi slå vad? I min senaste deckare Lyckohjulet kan du som undrar över vad spelmissbruk kan leda till få reda på en del.

Mer om min debutdeckare Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn finns att läsa om du klickar på länkarna. Även min självbiografi Älskling, vi blir...

En del av böckerna finns i pocket från 39:-

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en skön lillördag!

Ramona