Senaste teve-intervjun 2015

måndag 28 november 2011

Datornörd och nyfiken på knappar som funkar.

Det här kunde ha varit min egen sopkorg! Sedan jag fick min första dator för 15 år sedan har jag bytt vart tredje år.

Och utvecklingen går otroligt fort i den här branschen, för fort faktiskt. Jag hinner inte med alls. Jag försöker så gott det går, för jag gillar datorer.

Alla gör inte det och det kan jag förstå. Datorn är kanske om man ska vara krass, inte det mest miljövänliga eller mänskligaste sättet att umgås.

Tekniken har på samma gång som den gjort oss tillgängliga dygnet runt world wide också fjärmat oss från en direkt mänsklig kontakt och gjort fler arbetslösa, eftersom mången syssla har tagits över av datorer.

Jag är i alla fall glad att jag en gång för femton år sedan började att lära mig, vilket jag fortfarande gör, lär mig alltså. Det blir inte rätt alla gånger, men jag försöker igen å igen å igen, och är det nåt viktigt, finns det som tur är grymt bra med info på nätet att leta efter och få svar på.

Men helst av allt skulle jag vilja att datorer blev mer miljövänliga. Att de hade en livslängd på minst tio år istället för knappt fyra.

Ramona


Grattis du ska bli pappa!
Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel