Senaste teve-intervjun 2015

lördag 23 maj 2009

Valförrättare kastar Pirat Partiets valsedlar!Jag vet inte vad som är fel i huvudet på valförrättare som kastar ett partis valsedlar i papperskorgen.

Det finns lagar som reglerar val i Sverige. Är det kanske dags att ringa FN och be om valobservatörer i Sverige? Det verkar inte bättre. Vi brukar skicka ut folk från Sverige till andra sidan jordklotet för att vi vill att människor ska få chansen att rösta i sjyssta val.


Nu visar det sig att det är vi röstberättigade i Sverige som behöver hjälp! Vi behöver valobservatörer! Varför? Jo, för att Pirat Partiets valsedlar kastas papperskorgen!!!!

Det kan man höra valförättaren säga i filmen som ligger på YouTube här.


Läs också artikeln på Nyheter24 här.


Margot Wallström har tydligen berättat för José Manuel Barroso att ett parti i Sverige som enbart har fildelningsfrågan på agendan kommer in i EU parlamentet. Står också att läsa om på Nyheter24.


Nu är det ju definitivt inte bara fildelningsfrågan som står på PP:s agenda, utan yttrandefriheten, vilken är den viktigaste som finns. Att inte bli kontrollerad av storebror!


Margot borde också rösta på Pirat Partiet!


I vilket fall ska kommunernas politiker och tjänstemän klargöra för valförrättare vad som gäller! Och det är INTE att kasta ett partis valsedlar i papperskorgen! Herrejävlar!

Mina deckare och självbiografi i pocket? Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Älskling, vi blir... Besök biblioteket, bokhandlare eller näthandeln. Lyckohjulet finns enbart inbunden.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en riktigt slapp och go lördag!

Ramona