Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 17 november 2011

Hur mår du? Jag svarar: Tack, det är bra! Men är svaret alltid sant?

Det är nog den vanligaste frågan vi ställer och det vanligaste svaret är nog: Tack, allt är bra med mig och du då?

Men hur skulle det fungera om vi sa som det var? Skulle verkligen någon ha tid att stå där i en timma eller två? Nej, troligen inte...

Jag tror att vi inte vågar säga som det är av risk att nästa gång går personen förbi eller snarare springer.

Så hur mår jag då egentligen? Jovars, jag mår hyfsat. Tröttsamt med kronisk värk i ryggen, som beror på att delar av den är utsliten. Men det syns inte utanpå. Också en miss av många. Titta där går ju hon, hon ska ju vara sjuk, men hon ser görfrisk ut! Ja, att se frisk ut betyder inte att man är frisk.

Fixeringen vid utsidan är så kolossal att allt annat glöms bort. Trist, men det är inbyggt sedan länge. Redan på de gamla grekernas tid var det viktigt med utseende. Att idealen förändras är naturligt men inte fixeringen, den är konstant. Kommer jag ändra mitt beteende? Nej, för sjutton, jag vet att det finns de som har det fa-an så mycket värre och då vore det förmätet av mig att klaga.

Idag blir det ärtsoppa, pannkakor, grädde, sylt och julöl! Så förbaskat gott!

Ps. Glömde berätta att jag ska göra som många andra idag, spela Bingolotto! Jättekul! Jag minns Kållevisionen med Loket och när jag målade en sidenslips till honom...hahaha. Undrar om han använde den nån gång:) Och Lasse och Lotta vad roligt... ja jag är en helt vanlig arbetare som glor på det som roar... skööönt...Ds.

RamonaAdlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&