Senaste teve-intervjun 2015

söndag 26 januari 2014

Hanne Kjöller är antingen tjurigt dum eller totalt världsbefriad

Idag skriver Hanne Kjöller ett inlägg i DN om att det nu "äntligen" visar ett äkta välkomnande till en ny religion och kultur i Sverige nämligen den första uniformerade polisen med slöja.
För nu är det inte "bara" ord om hur välkomna alla är utan nu är det på riktigt.

Glöm att Sverige är sekulariserat d.v.s. stat och kyrka är skilda åt. Vilket i klartext betyder att om du är ateist, eller katolik eller vad som helst, men människa, har du rätten att förvänta dig likhet inför lagen. Men nu är det över! Nu är vi inte längre en sekulariserad stat utan nu är vi med en fot inne i att låta en religion ta över bestämmandet över alla andra. Så nu är Sverige inte längre det land som alla vi som är födda här eller som kommit hit och velat vara en del av, vi har blivit ett annat land helt enkelt.

Från och med nu kommer vi inte längre att behöva bry oss om vad som sker i andra skapade "samhällen" för Erik Ullenhag har också idag klargjort följande för läkarförbundet som inte längre vill vara med om omskärelse av bebispojkar utan tycker att pojkarna ska bli minst tolv år och få bestämma själva om de vill att förhuden ska skäras av eller inte. Så här säger Erik Ullenhag:

"– Jag har aldrig träffat någon vuxen man som upplevt att omskärelsen som ett övergrepp. Ingreppet är inte särskilt omfattande och föräldrar har rätt att uppfostra sina barn enligt den tro och tradition som de tillhör. Om vi förbjuder det måste vi också ta upp frågan om det kristna barndopet, säger Erik Ullenhag.
– Majoritetssamhället måste lyssna och acceptera minoriteternas rätt till sina egna traditioner." Slut citat

Lägg särskilt märke till den sista meningen. Den är fullständigt livsfarlig! God natt Sverige!

Ramona 
   

Catrine da Costa fallet borde också tas upp på nytt! När ska det ske?

Jag har tidigare berättat om bloggen Snaphanen och Julia Caesar som är en pseudonym för en person som högst sannolikt är journalist.

Och med tanke på de kontroversiella inlägg som Julia skriver skulle hon, trots det vi kallar för yttrandefrihet och demokrati, högst troligt fått sparken om hon hade arbetat inom svensk media.

Idag söndag har Julia ett fantastiskt välskrivet inlägg som handlar om en av Sveriges största rättskandaler.

Ja, jag vet Thomas Quick är en annan rättskandal, men den är numera uppklarad. Sture Bergwall som han heter är snart en fri man och med detta går åtta mördare fria ... Så var det med den rättsäkerheten. Den har just ramlat ut via exit!

Men nu bör det vara dags för upprättelse och de två män som utpekades till styckmördare och blev dömda, men inte för mordet utan för brott mot griftefriden. Väldigt många svenska journalister stod som åklagare, jury och bödel för den här historien och man undrar om och när de ska göra stora pudlar. Läs Julia Caesars krönika här! Den berättar vilka männen är vars liv blev totalt förstörda och Catrine da Costa och Thomas Quick har en gemensam nämnare nämligen: Psykoanalytikern Margit Norell, okänd för allmänheten, men välkänd inom psykiatrin. Läs och begrunda!