Senaste teve-intervjun 2015

lördag 28 januari 2012

Fabian på SIBA ska betala för sin fritagning!


Fabian på SIBA är svensk medborgare och därmed slapp han betala för sin fritagning, men Reinhilt Weigel, den tyska kvinnan, som arbetade som psykoterapeut på en klinik i Schweiz, tvingades betala 11 000 -18 000 euro till den tyska staten för att de skickade en helikopter, som tog henne ur Colombias djungel. Är detta ett Tyskland som våra politiker vill ingå en pakt med? Vad händer med våra svenska lagar om vi också ska närma oss EU:s? Nån som vill ställa den frågan till käcke Reinfeldt med anhang?

Det finns en hel del galna gerillor på detta vårt jordklot och en av dem heter ELN. De förtrycker, våldtar, mördar och hotar den colombianska befolkningen och turister på samma sätt som paramilitären gör å regeringens vägnar och alla livnär sig på brottslighet. ELN på kidnappning och att sälja knark, för som bekant är inte vapen gratis! Dessa dårar, som egentligen borde sitta inlåsta, tycker att de är frihetskämpar. Ja, mycket dumt ska man höra innan öronen trillar av! Den colombianska fattiga befolkningen är inte av samma åsikt som vare sig regeringen, ELN eller paramilitären. Det enda befolkningen vill är att leva i fred...

En av de sju ( den sjunde flydde) som blev kidnappade av ELN är Briton Mark Henderson, tv-producent och 101 dagar efter att han, fyra israeler och Reinhilt blivit frisläppta fick han ett mejl av en av kidnapparna... så kom filmen " My kidnapper" till.

Här kan du läsa mer om Reinhilt Weigels rättegång mot den tyska staten  World News  Deutsche Welle

Det som var extra intressant ur filmen, utöver allt annat, var att en av kidnapparna, som numera fått tillbaka sina hjärnceller, insåg att det som ELN gjorde och gör, inte har förbättrat något för befolkningen, tvärtom har det blivit sämre.

En av orsakerna till att det aldrig tar slut med gerillor och paramilitärer, som jag ser det, är att om svenskarna ( läs a+b+c kändisar) (och andra världsmedborgare) fortsätter att ligga högst i Europa med sitt kokainmissbruk och genom detta göder dessa galningar, kommer också den fattiga colombianska befolkningen fortsätta att lida. Och detta oavsett hur många hjälpgalor dessa missbrukande kändisar skrapar ihop, för till syvende och sist är det vad de skrapar i sig från toalettstolarna på Spy bar och andra flådiga ställen som kommer att göra skillnad! Istället för kokain och andra illegala droger, borde de enbart skrapa isiga vindrutor på sina bilar, inget annat!


Psssst: De två svenska journalister, Martin Schibbye och Johan Persson, som just nu sitter fängslade i Etiopien, kanske mitt uppe i sitt elände ska vara glada att de inte är tyska medborgare. För vem vet vad den notan kommer att hamna på när de blir frisläppta. Reinhilt Weigel ansågs, enligt tysk lag, varit oaktsam som blev kidnappad!     Ramona
PS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel