Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 3 april 2013

Till Dig som är kattmördaren i Högsbo!

Efter att i GT läst delar av ditt brev är jag också övertygad om att det inte är 30-åringen som mördar katter i Högsbo.

Enligt FBI är djurplågare oftast unga män i åldern mellan 10-20 år. Din ålder skulle jag gissa är omkring 16-17.

Du är besviken på samhället, gick antagligen ur nian med bottenbetyg och har ett uruselt självförtroende. Du har inte hittat din plats i livet och hatar allt och alla.

För att visa att Du är någon förstör du andras liv, såsom ditt eget är på väg att förstöras ännu mer. Du vill att vi ska se dig, men just nu ser vi dig bara som en person som är sjuk, mycket sjuk. För du inser väl att om du vore frisk skulle du inte hålla på som du gör. Inga glada, nöjda, lyckliga och friska människor lemlästar andras kelgrisar och älskade husdjur.

Du saknar empati, ordet betyder medkänsla. Att ha medkänsla innebär att man sätter sig in i andra människors lidande och det kan inte du eller så vill du inte. Vad du ska göra fortast möjligt är att själv anmäla dig hos polisen. Om du har sökt hjälp innan du började mörda katter och inte fick någon, kan jag nästan garantera att nu kommer du att få den hjälpen. Det funkar tyvärr så i vårt samhälle att när människor ber och bönar om hjälp får de ingen, om de däremot begår fruktansvärda brott, ja då kommer hela artilleriet kutande.

Så gör alla och framförallt dig själv den tjänsten. Gå och anmäl dig! Det är rätt sak att göra, inte bara mot dem som är rädda och inte längre vågar släppa ut vare sig sina katter eller barn på grund av ditt beteende, utan det är det bästa för dig själv. För att du behöver hjälp inser du säkert också. Eller hur?

Alla levande individer behöver kärlek, omtanke och känna sig trygga. Även katter. Vi människor är mycket mer komplicerade än de flesta djur, men att vi också behöver känna kärlek, trygghet och att vi är  älskade är livsnödvändigt.

Gör dig själv den största tjänst du någonsin gjort, visa att du har modet att göra det rätta. Gå till polisen!

Ramona