Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 21 maj 2009

Min röst på Piratpartiet!


Att jag inte skulle rösta när jag får, är uteslutet! Jag behöver bara ägna en enda sekund åt alla de människor som gett sina liv för att få rätten att rösta och då röstar jag!

Från början hade jag faktiskt tänkt att rösta på Marit Paulsen men då läste jag den här artikeln på Newsmill och ändrade mig. Det visar sig att Marit Paulsen också utnyttjat systemet.

Så vad finns kvar att rösta på om man inte vill ha någon av de etablerade partierna. Junilistan har suttit en period och har inte förändrat något så vitt jag vet. Dessutom tycker jag att farbröderna som kandiderar inte riktigt klargör vad de egentligen vill som inte något av de andra partierna vill uträtta.

Ja, så är det F! Feministiskt initiativ som leds av Gudrun Schyman och Stina Sundberg, käck hemsida i klassiskt prinsessrosa. Eftersom jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att rösta på en kommunist eller ens en före detta kommunist och speciellt inte Gudrun Schyman är F! inget alternativ heller. Hon skötte sig inte under alla år som hon hade sleven i handen, därför blir det ingen röst på Gudruns F! Jag har inte glömt löftet till alla änkor, där sossarna helt enkelt med hjälp av Mp och V konfiskerade änkepensionerna med mellan 2000 -3000 i månaden, och Gudrun skulle minsann se till att pengarna betalades tillbaka. Tji fick änkorna!

Nu till Sverige Demokraterna med en sida i milda ljusblå färger. Tja, vad ska jag säga? Jag vet att deras medlemmar är en brokig samling av alla människor i Sverige och att SD vill att vi ska lämna EU. Ge oss Sverige tillbaka, är en av deras slogan. Jag vill nog hellre ha Danmark eller Norge i så fall... Eftersom alla människor, oavsett om de är homosexuella, svarta, vita eller färgade betyder lika värde för mig är inte SD heller ett alternativ för mig.

Så vad har jag kvar? Jo, faktiskt det nyaste och fräschaste alternativet Piratpartiet som förresten behöver hjälp med att distribuera valsedlar. Varför skulle jag som skällt ut The Pirate Bay efter noter vilja rösta på PP? Därför att jag vill ha ett helt nytt tänk inom EU, jag gillar förändringar och är det något jag är övertygad om, är att det inom PP inte finns några fördomar mot vare sig människor eller maskiner. Därför tänker jag rösta på PP.

Nyfiken på mina deckare eller min självbiografi? Nu finns Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Älskling, vi blir... i pocket från 39:- Min senaste deckare Lyckhjulet är inbunden. Du kan läsa mer om dem på nätet eller också klicka på omslaget till Lyckohjulet som ligger på höger sida.

Ha en go kristi flygare da´
Ramona