Senaste teve-intervjun 2015

lördag 12 mars 2016

Danska politiker i chocktillstånd efter TV2 Dokumentär Moskeérna bag sløret, som avslöjade sanningen ...

Uppdaterat 2016-03-16

I fyra avsnitt har den danska kanalen TV2  Dokumentär visat hur imamernas ord är lag.

Jag har sett de första tre på youtube men sedan försvann de på de grund av någon upphovsrätt, men jag skulle tro att de kommer dyka upp igen, för när folk vill att det ska finnas på youtube så gör det.

Här finns den första delen som lagts ut av någon.

Jag har fått information att filmerna inom kort kommer igen och den här gången textade på engelska.

Filmen ovan visades i Dansk TV1 2015. Moskén är känd som kontroversiell och kallas moskén på Grimhøjsvej och är också med i de delarna som är gjorda av TV2 Dokumentär, vilket betyder att den har varit väl känd inom de politiska kretsarna men trots detta är politikerna besegrade och kommer ingen vart, vilket de naturligtvis inte vill erkänna.

Jag har enbart citat ur filmerna och skriver ner dem här för var och en att läsa och fundera över. Dessa filmer skakade om även mig. Jag har i flera år efterlyst en rejäl debatt om Koranen, om islam som den religion och ideologi den är. Islam är INTE en folkgrupp, INTE en etnicitet utan påverkar på ett sätt som vi inte upplevt i modern tid tidigare, men kan läsa om från historieböcker där präster kunde få människor att brännas på bål. Västländer har sedan dess utvecklats på ett sätt som de islamistiska länderna inte har. De är kvar i häxbålens tid ... Jag har tidigare sagt att det brinner i knutarna för att få igång debatten om islam, men nu ser jag att elden är fullt utvecklad och frågan är om vi hinner släcka branden eller om det enda som kommer att återstå är askan ...


I Danmark finns cirka 250 000 muslimer. De avslöjande filmerna kom till efter att reportrar från danska TV2 Dokumentär intervjuat unga i ett kriscenter. Dessa unga hade flytt för sina liv från sina muslimska familjer. En kille, homosexuell, sprang i bara kalsongerna och en T-shirt med blodet rinnande i ansiktet för sitt liv och är nu en av de 41 % muslimska ungdomar som får hjälp. Officiellt säger sig imamerna stödja integration och danska lagar. Inofficiellt är det helt annat!
Här kan du läsa TV2 Dokumentärs förklaring till programmet.

TV2 använde sig av två mullvadar, en man och en kvinna, som tränades inför uppdraget, eftersom de skulle framstå som ett gift par. De hade alltid på sig kameror. Fatma och Muhammed, som de kallade sig, skulle ställa frågor om äktenskapet. Fatma berättade för imamerna, olika vid ett flertal tillfällen, att hennes make, Muhammed, slog henne. Hon kan inte få barn och nu har Muhammeds familj skaffat honom en fru till, vilken Fatma inte vill se i huset och enligt en dansk väninna säger hon att Fatma ska anmäla Muhammed till polisen eftersom Muhammed slår henne. 

Imamens predikan:
Ibland är en mans tro svag och det beror på att han inte fått sin rätt i sängen och då begår han äktenskapsbrott och då är det kvinnans fel för att hon inte gav honom det han har rätt till.

Fatma undrade också om hon kunde ta ett arbete, och då sa imamerna att enbart hennes make kunde ge henne tillåtelse att arbeta. I Danmark lever 8 av 10 muslimska kvinnor på bidrag.

Vid ett annat tillfälle skulle Fatma och Muhammed gå på födelsedagskalas till en dansk familj och ville veta hur de skulle förhålla sig till detta.

Imamen som har bott i Danmark i 23 år ansåg att: Vi ska inte leva med danskarna. Vi ska bort ifrån att efterleva danska traditioner. Det är vår skyldighet att efterleva islam och allt annat strider mot sharia. Säg till din väninna att din man inte tillåter dig att gå på födelsedagskalaset. Du kan skicka en present med posten! När jag kom fanns här 55 000 muslimer nu är vi 300 000, sa han. Därför behöver man inte smälta in i deras samhälle. Nu finns det muslimska sällskapet i hela Europa. Det betyder ett stort antal muslimer. Ett verkligt stort antal. Det skall vi tacka och lovprisa Allah för.

Tina Magaard, lektor i Aarhus Universitet deltog också i programmet som expert på islam och hon kan också tala arabiska.Vid ett tillfälle sa hon: Islam är inte bara en religion utan ger råd i minsta detalj om hur du ska leva.

Ahmed Akkari, f.d. imam, har skrivit boken" Mitt afsked av islam" är numera dödshotad och bor på okänd adress på Grönland. Han är mycket kritisk till imamernas makt och påverkan. Framför allt på de unga och deltog också i programmet.

Imran Shan, talesperson för Det islamiska trossamfundet i Danmark har i alla år förespråkat integration inför öppen kamera och sagt att 95 % av alla muslimer i Danmark är integrerade i dansk lag och i samhället. Så kommer mullvadsparet till den moskén och ställer frågan: Ska man bli dansk? Fatma fick då träffa ett kvinnligt överhuvud, Umm Abdallah som svarade: Enda gången du ska prata och umgås med danskar är när du förkunnar islam. Det är vår plikt att rädda dem från helvetet! De går på disko på fredagar och lördagar, blir fulla och vaknar upp i sängen med en främmande man. Vi är muslimer! Inte danskar!

En annan imam på Fyn råder Fatma att ta kontakt med socialen så de inte behöver betala något själva. Vid frågor ska ni säga att ni inte äger något. Förstår du? Säg att ni bor hos vänner, inte att ni har en egen lägenhet. Och de måste ge er en lägenhet. Jag kan lagen! Det är okej att lura det danska systemet.

Under en predikan säger imamen: Barn ska lära sig att be från 7 års ålder, och kan de inte det vid tio års ålder kan man slå dem.

Av alla de imamerna de besökte sa alla till Fatma att hon INTE skulle anmäla misshandeln till polisen och att hon skulle stå ut! Att vara en god muslim och integrerad är OMÖJLIGT. Fatma ville skiljas och då fick hon träffa shariarådet med fem imamer. Dessa lyssnade på henne men ansåg att hon skulle finna sig i en ny fru, eftersom männen har rätt till fyra fruar.


Jag hoppas att dessa fyra delar av "Moskéerna bag sløret" kommer att visas i svensk teve, men i Sverige har vi inte haft någon som helst diskussion om islam, annat än att vi alltid får höra att islam och terrorister inte är samma sak. Vilket jag anser är helt fel. Och det var enkelt att förstå att islam är terrorism när jag tittade på filmen som var från 2015, "Den førdomte moske". Allt blev glasklart!

Se de dokumentärfilmer som finns att se och förkovra dig i ideologin och religionen islam. Om 30 år, skulle jag om jag lever vara 90 år gammal, vilket jag inte tror att jag blir, men de som har barnbarn och är unga i dag kanske fortfarande vill leva i ett fritt och demokratisk samhälle och det kommer inte att ske om islam segrar, vilket alltför många muslimer vill.
En gång i tiden vann Hitler valet på demokratiska grunder, därefter lade han demokratin i en påse och knöt till. Det kan hända igen, men den här gången är det inte nazismen som är den största faran utan islamismen!

Uppdaterat 2016-03-14

Danska politikers reaktion på dokumentären " Moskeerna bag sløret" i TV2 Dokumentär. En ung imam, Daniel Rezaei Sayed uttalar sig också, och jag kan inte för ett ögonblick tro på ett enda ord av vad han säger. Och dessutom vill en av de utpekade islamiska trossamfunden bygga en gigantisk moské mitt i Köpehamn. Stackars danskarna om detta går igenom!

Här är länken till programmet som är på sju minuter


Den här filmen från Clarion projekt förklarar på ett enkelt sätt hur muslimerna i världen tänker och hur många som tycker att en otrogen kvinna skall stenas, att en tjuv ska bli av med handen, och hur många som helst vill ha sharialagar och sist men inte minst, hur många är det som stöttar och hyllar terrordåd. Se den!

Journalisten på Jyllands Posten Mikael Jalving har också skrivit om dokumentärerna. Otroligt viktiga inlägg som man bara inte får missa!

Här är en den första artikeln i ämnet.

Och här är nästa artikel i ämnet " De farligaste imamerna är inte de radikala utan de som kallar sig moderata".


Ramona