Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 21 september 2010

Bok & Bibliotek brakar snart loss! Jag kommer att uppdatera bloggen varje dag!

Ja, nu är det snart dags! Idag var vi i vår monter och satte upp lite affischer, omslag och hängde upp förlagets skylt.

I morgon åker vi till Göteborg och checkar in på hotellet. Vi har bott på Gothia de tre senaste åren, men nu ville vi pröva på något annat och då fick det bli Onyxen. Det betyder att vi får några minuters promenad ute i friska luften på morgonen och eftermiddagen.

Som alltid kommer jag att lägga ut foton och berätta om dagens händelser.

anomaR:s monter B04:27 ligger några steg från Bonniers och idag hade vi behov av en stege, vilket de ovetandes fick stå till tjänst med. Självklart lämnade jag tillbaka stegen när vi var klara. Fatttas bara annat!

Jag märkte redan imorse att något var på gång. Mitt huvud surrade och tankarna studsade. Jag gjorde som vanligt i ordning smörgåsar till Thommy och mig. I kylskåpet låg vad jag trodde ett litet marmeladpaket, (sådana man brukar få på hotellfrukostar). Just detta paket hade jag fått som present av en granne. Det jag såg på det lilla paketet var en bild av fikon. Texten på baksidan var så pytteliten att inte ens mina läsglasögon räckte till. Men so what!

I alla fall tog jag fram det här lilla paketet i morse, bredde smörgåsarna med smör och lade på skivad ost. Nu skulle det bli gott med lite fikonmarmelad. Jag pillade upp paketet med kniven och förstod inte varför marmeladen var så hård. Stenhård!

När kniven skrapade på "marmeladen" visade det sig att det var ett doftljus...
Jag tog riktig marmelad av annan sort på osten istället.

Hörs i morgon!

Ramona

Bara tre månader kvar till Lucia? Jaså, det har du inte tänkt på! Nä, jag fattar. Men just nu har förlaget ett kanonerbjudande.   Kolla här!

Nu är det dags att planera inför julen. Är inte det lite väl tidigt? Inte alls, nu har anomaR Förlag specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa! Ta en titt i webshopen ! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON