Senaste teve-intervjun 2015

måndag 2 augusti 2010

Bohusläningen på besök. Alltid lika trevligt med intervjuer.

Lika fint väder som är på bilden, (tillfället i Varberg) lika fint väder fick jag och journalisten från Bohusläningen, som kom och intervjuade mig idag.

Det var tur, eftersom regnet vräkte ner i natt. Anledningen till att jag vet att det regnade är ganska simpel.

En av min mammas alla radioapparater, varav vi har två hemma hos oss för tillfället, började ge ifrån sig ett jävla tjutande klockan 05.00. Typiskt nog var det bara jag som vaknade, vacklade upp och stängde av den.

Då regnade det småspik! Jag tog för säkerhets skull med mig radion och ställde den på nattduksbordet. Precis när jag återigen återvände till John Blunds värld sätter eländet igång med att biiipa igen! Den här gången hittade jag mina läsglasögon och även knappen som tystade eländet för gott.

När jag vaknade klockan 08.00 sken solen och nattens regn låg i blanka pölar på vårt nyoljade altangolv.
Härligt!

Intervjun gick jättebra och var underhållande. När det publiceras vet jag inte, men det kommer jag att få reda på och då delar jag gärna med mig av det på bloggen.

Ha de gott!
Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON