Senaste teve-intervjun 2015

lördag 10 juli 2010

ÄNTLIGEN, som Gert Fylking myntade, känner jag att jag är på rätt väg!


Idag kan jag korka upp champagnen!

Efter fem deckare har jag äntligen fått erkännandet av BTJ  ett företag som heter Bibliotekstjänst och som säljer sina tjänster till bland annat biblioteken.

Här är ett kort stycke som jag tagit ur BTJ:s presentation av sitt häfte.

I BTJ-häftet presenterar vi varje år omkring 5 000 svenska boktitlar för vuxna och ungefär 1 300 för barn och ungdom. Dessutom erbjuder vi varje år ett kvalitetsurval på cirka 3 000 titlar på ett tiotal språk. Varje år presenteras också cirka 1 600 talböcker, 700 CD-skivor med musik och 650 filmer.

Så man kan lugnt säga att de har en stor mängd erfarna lektörer.

Nu har min femte deckare Mord under Tjörn Runt recenserats och recensionen i sin helhet presenteras i BTJ:s häfte nr 16.

Man får inte återge BTJ:s recension i sin helhet, däremot ta ut några rader, vilket jag naturligtvis gör eftersom jag blev så kolossalt lycklig över recensionen.

Recensent av Mord under Tjörn Runt är Ylva Floreman, som också recenserade Lyckohjulet, som kom förra året. Jag är så glad över att Ylva Floreman tycker att min utveckling går framåt.

Här är några rader ur recensionen:

Intrigen i Mord under Tjörn runt är skickligt vävd. Franssons deckare är befriade från det konstruerade våld som har blivit alltmer vanligt i dagens deckarflora. Spaningschef Greger Thulin och hans kolleger är väl värda sin plats i svensk deckarlitteratur. 

Att läsa den sista raden fick mig nästan att gråta av lycka. Äntligen!

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON