Senaste teve-intervjun 2015

söndag 24 maj 2009

Tack Henrik Schyffert för en briljant föreställning!Jag ska vara ärlig och säga att jag har aldrig gillat Henrik Schyfferts Killingegänget, inte heller var filmen Torsk på Tallin något för mig men igår kväll efter att njutit av en timma och fyrtiofem minuter lång föreställning "the 90´s- ett försvarstal i direktsändning på SVT har jag bytt inställning.Fotot är ur föreställningen som skulle visas fyra gånger, men som nu hållit på i ett och ett halvt år.

Under föreställningen läste Henrik Schyffert upp ett mail av en kille som hette Fredrik Oskarsson, tror jag namnet var, och han hade avslutat mailet till Henrik med orden "Väx upp" och avslutat det med sju utropstecken!

Jag säger: Herik Schyffert har nu vuxit upp. Med denna föreställning växte han för varje minut jag lyssnade. Att få ett till synes fullsatt Cirkus tystna och vara tyst i närmare minut var en besynnerlig känsla att ta del av.

Henrik fick mig att skratta så tårarna rann och jag fick snyta mig oändliga gånger, samtidigt som han fick mig tillsammans med publiken att bli alldeles stilla och eftertänksam. Det var helt enket lysande!

Jag förstår att Henrik under sin uppväxt ständigt sprang ut och in genom komikdörren och fullkomligt ignonerade allvarsdörren, därav min avoghet. Jag har humor, men jag kan inte alltid se på allt som händer som om det vore ett skämt! Det är att fly! Och det var flykten som Henrik nu har gett upp! Han har skaffat sig modet att öppna allvarsdörren! All heder åt dig Henrik Schyffert!


Manuset har Henrik Schyffert skrivit tillsammans med Fredrik Lindström och Martin Luuk. Bravo!


Har du missat föreställningen? Hoppas då att SVT-Play lägger ut den!


Pocketböcker är lätta att stoppa i fickan och kostar inte så mycket. Nu finns mina deckare, Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärham och min självbiografi Älskling vi blir ... i pocket från 39:-

Min senaste deckare Lyckohjulet finns än så länge inbunden.

Vill du veta mera om mina böcker? Biblioteket, din närmaste bokhandel eller näthandlare ger mer information:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON


Ha en avkopplande söndag!

Ramona