Senaste teve-intervjun 2015

söndag 7 juni 2009

Anna Troberg fick mitt kryss!Japp, så var det röstat och klart! Anna Troberg fick mitt kryss. Jag röstade på Häggvallskolan på Tjörn och här låg valsedlarna från PP prydligt tillsammans med alla andra.

Nu ska det bli riktigt spännande att följa valvakan. Tror nog också att jag hellre lyssnar på Lotta Bromé, Elisabeth Höglund och butlern, vinkännaren och den underbart välklädde Carl Jan på P4 istället för att lyssna på TV:n. Däremot har vi den påslagen för att se tabellerna.

Idag var vi en sväng till Uddevalla och lyssnade på radion om valdeltagandet och bristen på densamma. En tjej sa: Det kanske inte har varit tillräckligt mycket information om att det är ett val!

Hallå! Knack, knack är det någon hemma? Men herregud, alla som är röstberättigade i detta avlånga land som heter Sverige och har en postadress får hem det som heter "Röstkort". Om man får ett brev från en myndighet med dessa ord på kuvertet, vad tror man då att det är? Reklam från Ellos?

Nej, kom igen nu, försök inte spela dumma. Du har ett val och det innebär att antingen röstar du eller så gör du inte det. Skitsnack om att det finns för lite information. Man kan leta själv också! Allt kommer inte i brevlådan. Lyft på aschlet och engagera dig för din egen och din familjs framtid!

Samma sak med mina böcker, jag får inte ut dem om inte du engagerar dig i att låna, köpa och läsa dem. Och här har du möjlighet att läsa mer om dem:!

Lånar dem gör du på biblioteket, köper dem antingen i din närmsta bokhandel eller på nätet:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en jädrans bra valdag!
Ramona