Senaste teve-intervjun 2015

måndag 4 oktober 2010

Provrörspappan Robert Edwards får Nobelpriset i medicin. STORT GRATTIS!

Jag ( Thommy) har äran att ha fått provat provrörstekniken, två gånger.

Fler gånger orkade vi inte, trots att vi hade ytterligare ett försök.

Orsakerna till att vi tackade nej var psykisk och fysisk utmattning.

Då hade jag försökt bli gravid sedan 1976 och (Thommy och jag ) gav upp 1993.

Om detta har jag berättat i min självbiografi "Älskling, vi blir inte med barn" som jag tycker att alla ska läsa, oavsett om man har fått barn på egen hand, vill ha barn och inte kan få, eller om man funderar på att inte vilja vill ha barn.

Den boken, är mig veterligen, den enda boken i Sverige som beskriver hur det en gång började med provrörsbarn i Sverige. Det första provrörsbarnet i Sverige föddes 1982 på Sahlgrenska Sjukhuset och då var det Lars Hamberger som var bland de första gynekologerna i Sverige som provade och lyckades.

Idag är det Lars Nilsson och han var min läkare sedan början av 1980-talet. Vi var med om mikroinjektionens födelse och om allt detta berättar jag i min bok.

Även om vi inte lyckades vill jag rikta ett STORT GRATTIS, för hade vi inte fått vara ett av de par som fått lov att försöka hade jag aldrig klarat av ett liv utan att få barn. Nu gick det mycket lättare.RamonaanomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON