Senaste teve-intervjun 2015

fredag 19 november 2010

Anna är stolt över sin man! Så bra då, och då undrar jag vad barnen ska bli när de blir stora.

Javisst är det viktigt att vara stolt! Särskilt roligt är det när man är stolt över sin äkta hälft.

Anna (fingerat namn) är så grymt stolt över sin man. Men så roligt då!

Vad har din äkta hälft gjort som du är så stolt över? Har han bakat ett fint bröd? Nehej, inte det. Men då kanske han har byggt till huset? Jaså, inte det. Lovat att gå ut med soporna varje jämn vecka?

Asså inte det. Men vänta lite... Jag vet, säg inget... din gubbe har så klart fixat så att du och han är barnfria en helg och då går ni på teater eller bio? Visst har jag gissat rätt?

Nej, du har inte gissat rätt säger Anna. Jag är stolt för att min man har lyckats mörda en massa oskyldiga människor och även irakiska poliser. Jag är stolt för att min man är självmordsbombare!

Jaha, säger du det, det lät ju trevligt... Hade din make livsförsäkring? Jaha, i o-Trygg och c-Hansa. Tror du de betalar ut pengarna? Nehej, men du bor i Stockholm med era fyra barn och där har ni det tryggt. Ja, men det var ju kanon!

Hur har du tänkt dig göra med barnen Anna? Ska du berätta för dem att deras pappas sista jobb var självmordbombare? Aha,okej. jaja, det är väl inget att hänga upp sig på... Barn gör ju inte som föräldrar säger, de gör det som föräldrarna gör.

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook