Senaste teve-intervjun 2015

fredag 30 oktober 2009

Gunnar Ekberg:"Ställ upp på en öppen debatt, Guillou"


Gunnar Ekberg har skrivit boken: De ska ju ändå dö och var tidigare agent. Nu vill han att Sverre (Jan) Guillou ska ta en öppen debatt. Hahaha

I början av det här året ville tusentals läsare och Monica Antonsson som skrivit boken: Mia sanningen om Gömda att Piratförlagets andra delägare och kompanjon Liza,Trixa, Marklund (lumpanjon) med Sverre skulle våga ta en öppen debatt om hennes lurendrejande bok Gömda. Inte fan vågade Trixa detta!

Däremot gick Sverre ut och försvarade Trixa och lägg väl märke till att Sverre försvarade detta , UTAN ATT ENS LÄST VARE SIG sin lumpanjons bok: Gömda, ELLER, Mia sanningen om Gömda.

Det säger mig allt om Trixa och Sverre. Dessa båda måhända duktiga skribenter skiter fullständigt i vad som är sant eller inte. Allt handlar enbart om vad de har för syfte, vad det nu kan vara. Men som man brukar tjata om: Ändamålet helgar medlen och för deras del är ändamålet helgat. Deras egon!

Det är väl ingen konst att oemottsagd stå eller sitta och gaffla för sin åsikt. Det kan vilken idiot som helst. Det svåra är när du har en part mittemot som kan bestrida dina påståenden. Det är då det blir riktigt knivigt. Ingen av dessa två nyttiga idioter verkar förmå att ta steget från predikstolen ner till församlingen. Så sorry Gunnar Ekberg du lär få se dig i stjärnorna efter din öppna debatt precis som Monica Antonsson och alla andra som står i kön med värdelösa nummerlappar.Hälsar en desillusionerad
Ramona

Ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay.

Böckerna finns att låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här.

Varför straffas brottsoffer i Sverige? Vad är det för fel på lagen?


Tänk dig att din bror, syster, mamma, pappa, din son eller dotter, eller kanske en av dina vänner dör på grund av en misshandel.

Kniven har stuckits in i kroppen. Knutna händer har pucklat på, skoklädda fötter har sparkat och hoppat på huvudet.

Om du får se den döda och misshandlade kroppen kommer du att bli chockad.

Du kan föreställa dig hur ont varje slag har gjort. Du kan föreställa dig skräcken som personen kände när slagen och knivhuggen haglade.

Hela din familj är drabbad och nu kommer frågan som jag vill ha ett ärligt svar på:

Tror du att det gör mindre ont att bli ihjälslagen av en sjuttonåring än en tjugosjuåring?

Jag undrar hela tiden varför Sveriges rikes lag ser till åldern på förövaren och inte till brottets karaktär?

Fortfarande är brottoffren åsidosatta. Medan mördarna får handledare, psykologer, psykiatriker och andra myndigheter inkopplade får den drabbade familjen tre sömnpiller.

Ja, det är sant. Familjen till den mördade Therese har fortfarande inte fått någon annan hjälp av samhället än tre sömnpiller. Det berättade morbrodern igår om i Debatt i SVT.

Jag ska berätta om varför jag skrev Dyrbar kärlek! I den får jag den rätttvisa jag vill ha på de som skändar, försätter familjer i livstidslånga trauman och som tror att de kan sitta av två tredjedelar av ett straff och med ett leende lämna fängelset. Jag var och är fortfarande förbannad över att brottsoffer tas om hand på ett sämre sätt av samhället än sopor.

Vid sophantering finns en mängd regler och avtal om hur de ska tas om hand. Hur brottsoffer ska tas om hand? År 2009 fortfarande ett blankt papper! Fy fan!Ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay.

Böckerna finns att låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här.