Senaste teve-intervjun 2015

måndag 28 mars 2011

En rörig ordning! Så ser det ut när jag arbetar med Ändhållplats Sverige.

Härlig röra eller hur?

Faktum är att jag vet vad håller på med, (tror jag) även om det ser rörigt ut.

Allt som allt är det 107 fotografier och dokument som ska in i boken.

Just nu skickar jag över dessa till Mia som kommer att sätta ihop alltsammans och då blir det en inlaga som det kallas. Det ska bli oerhört spännande!

Jag har aldrig känt så här inför någon av mina tidigare böcker. Även om "Älskling, vi blir inte med barn" är närmast. Deckarna har alltid varit min terapi och de fortsätter jag gärna med, och som det ser ut just nu på topplistorna, verkar det som om deckarna är populära, vilket jag tackar ödmjukast för.

"Ändhållpats Sverige" hoppas jag kommer att bli boken som inte bara ger läsarna närmare kontakt med mig, utan också ger mig mitt inre lugn. Allt omkring boken just nu skapar en inre oro, som jag har svårt att koppla bort. ÄS ska vara klar innan sommaren, men kommer inte att vara till försäljning förrän till Bok & Bibliotek i september. Därför blir det ingen deckare till våren. Inte i år! Kanske blir deckaren "Hämnaren från Tjörn" klar till jul, vi får se vad jag orkar och hinner med.

Men när jag ser skrivbordet speglar det mitt inre:)

Ramona

"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook